Meraktan soruyorum kollara titreme geliyor mu?
Urum ya da Yule birine yazarsan seni bilgilendireceklerdir.Yanlarına gidip gitmemen konusunda da aydılatacaklardır.Hayır, yani öyle birşey olsa farkederdim heralde, hiç dikkat etmedim.
Uruma mı yuleye mi danışayım, bilmiyorum. Bir de yanına gitmem gerekiyor mu? Eğer gerekiyorsa gidemem ki..
Sabahlari bir cay bardagi sodanin icine bir kücük kasik elmasirkesi ve kücük kasik bal karisimini icin.
Umarim faydasi olur, bu karisim size enerji verecek bu enerji yüzünden cok daha pozitiv ve aktiv olacaksiniz, zamanla bu halinize ve yüzünüzede yansiyacagina inaniyorum.
Göz alti morluklarinin demir eksikligi gibi bir sebebi yoksa onlara care bulmak zor, makyaj yapmayi sevmezmisiniz![]()
Prithvi Mudra (Toprak, Dünya mudrası)
Ekli dosyayı görüntüle 7074
Yöntem:
Başparmağın ucu ile yüzük parmağının ucuna dokunulur, diğer üç parmak uzatılır.
Özellik:
Tüm fiziksel zayıflıkları azaltır.
Süre:
Belirli bir zaman süresi yoktur. İstediğiniz zaman uygulama yapılabilir.
Faydaları:
Zayıf insanlar için kilo artışına yardımcı olur. Cilt sağlığını güçlendirir ve cilde parlaklık kazandırır. Vücudu aktive ederek sağlığı koruyup güçlendirir.
Teşekkürler sevgili Aja.. Şu anda ben de iki seneyi devirdim sayılır bu durumda. Sanki hayatımda hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor. Bulunduğum halle ben sanki başka dünyalara aitiz. Rüyamda bile sürekli kendimi başka hayatlar yaşarken görüyorum. Ve orada çok mutluyum..Bu durumu en az 4 yıl boyunca yaşadım..Nedir ne değildir hala o dönemi tam çözmüş değilim fakat atlattım.Enerjim diplerdeydi.Evden markete gidicek ne fiziksel ne de ruhsal gücüm kalmamıştı.Dışarıya çıkmıyor kimseyle oturup iki sohbet bile edemiyordum.Aynaya baktığımda durumum sizden farklı değildi..Sadece içimden geçen köklü bir karar alıp birşeyleri baştan oluşturmam gerektiğiydi ve bir türlü başyalamıyordum.
Yapmadıklarımı yapmaya başladım.İyi yada kötü.Yaptıklarımı da tekrarlamamaya.Bir şekilde bakış açımdan tutun her negatif duyguyu değiştirmeye çalıştım.Ve sonunda oldu..Bu tutumu en az 3-4 ay devam ettirdim.Şimdi çok daha iyiyim.Sabırlı olun ve kendinize inanın.İlkönce içinizdeki duygular değişiyor ve zamanla yüzünüze yansıyor.
Bende parazit varlıkların olduğunu düşünüyordum,hatta evimde sıkıntı olduğunu söyleyen yakın arkadaşlarımda vardı.Nihayet şuan ne aynı şehirdeyim ne de aynı evde..Yeni bir yaşam yeni insanlar yeni işler.
Umuyorum sevgili pembe pelerin sizde en kısa sürede size uyan en güzel çözümü üretir ve uygulmaya koyulursunuz.Bunun için elimden geleni seve seve yapmaya hazırım![]()
Hayat sizin yarattığınız kadar güzel yada sıkıcıdır.Değişime adım atabilirsiniz artık..
Sevgiler![]()
Sn.Pembe pelerin,önceki mutluluğu,yüzünüzü ve göz renginizi tekrar kazanmak istiyorsanız günde 5 defa yüzünüzü yıkayın.yaşamış olduğunuz bütün olumsuzlukları çöpe atıp unutmaya çalışmalısınız.Hayata daha pozitif bakmalı ve kafaya herşeyi takmamalısınız.Ama tabiki hayat şartları insanların yakasını bırakmıyor ister istemez insanlar bazı şeyleri kafaya takmak zorunda kalabiliyor fakat bunuda hastalık derecesine gelecek şekilde takıntılara takılmamak gereklidir.Bir insan aklını başına alır mesleği ne ise kimseye muhtaç olmadan çalışır çabalarsa ve maddi anlamda sorun yaşamazsa artı manevi yönden de kendinize dikkat ederseniz hemen yıpranmazsınız.Önemli olan şartlara alışmak ve her konuda başarılı olmaya çalışmak en güzelidir.Ayrıca insanların aile ilşkileride önemli rol oynamaktadır.Düzgün ve aklı başında bir ailenin bireyleri kolay kolay yıpranmaz.
Daha açık anlatmazsanız size ancak bu tavsiyeleri verebiliriz.Üstü kapalı konuşmakla çözüme ulaşamazsınız.Ne yaşadığınızı neyden çekinip korktuğunuzu sizi üzen nedir tek tek açıklamazsanız biz ne yapabiliriz.Sizin söylediğiniz,benim elimde bir kutu var bilin bakalım içinde ne var anlamına geliyor.
Ben anlatmak istediklerimi anlattım, herkes de yardım etmeye çalıştı. Herkese teşekkür ettim, size de. Hepiniz de bana yardımcı oldunuz, yine teşekkür ediyorum.
Herkes bildiği gibi tavsiyesini de verdi, yardımcı da oldu. Ben kimseyi bana yardımcı olmuyor diye suçlamadım. Konuyu niye bulandırıyorsunuz? Sizin yorumunuza tamamen katılmamış olabilirim, bu da benim fikrim. Herşeyi tek tek anlatmam zaten imkansız, bu konuda haklısınız. Ama herkesin bir yararı oldu, anlaşıldığımı da umuyorum herkes tarafından olmasa da.
Konu değişmesin lütfen, kapanır sonra. Benim kimseye kastım yok, zaten yeterince gergin yaşıyorum. Bir de mabette gerginlik olsun istemiyorum. Sevgiyle kalın.