Yüzük

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan magicex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flood için çok özür dilerim. Birşey dikkatimi çekti deniz yazıyor içinde latin alfabesini kullanmaya başlayalı çok olmadığına göre bu osmanlı döneminden kalma değil. Bence değerli birşey değil. İçinde yazan yazıyı bilmesemde tarihi bir yüzük değil.

Haklı olabilirsin, latin alfabesi olduğuna göre çok eski sayılmaz. Arapça yazının anlamını merak ettim. Arap alfabesiyle yazılmış Osmanlıca bir şey olabilir. Bilen arkadaşlar çıkar belki.

Kardeş bu yüzük eski olma ihtimali 30 bilemedin 35 yıllık bir yüzüğe benziyor. Yani 935 ayar gümüş bir yüzük yinede sen bir araştır onu

Aslında yüzük yeni bile olabilir.Bu tarz yüzük,kolye vs..satan yerler biliyorum, baktığınızda 100 yıllık sanırsınız halbuki yepyeni.Özellikle o eskitme havası veriliyor ve gerçekten başarılı bi görünüme sahip olanlarda var.
Eski bir mezardan mı çıkmış peki?Bu konuda fikriniz varmı?

Mezarın yaşı hakkında bir bilginiz var mı? Bence bu yeni bir yüzük, eski değil.

O bizim efendimiss. Hayır o bizim efendimis değil. Evet o bizim efendimis hayır hayır evet evet o bizim efendimisss. Değerlimiss.
My preciousss!
Yüzük deyince aklıma geldi :)

Aslında yüzük yeni bile olabilir.Bu tarz yüzük,kolye vs..satan yerler biliyorum, baktığınızda 100 yıllık sanırsınız halbuki yepyeni.Özellikle o eskitme havası veriliyor ve gerçekten başarılı bi görünüme sahip olanlarda var.
Eski bir mezardan mı çıkmış peki?Bu konuda fikriniz varmı?
Mezarın yaşı hakkında bir bilginiz var mı? Bence bu yeni bir yüzük, eski değil.

Mezarın yaşını söylemediler. Altındaki yazıyı merak ettim. Bilen çıkmadı anlaşılan.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri