Beni makyaj da kurtarmıyorBeklentilerine, imkanlarına göre değişir. Büyük değişiklikler için estetik operasyon gerekebilir. Onun dışında düzenli yeterli uyku, sağlıklı beslenme tüm herseyi etkilediği gibi yüz güzelliğine de yansır. Yüz yogası yapabilirsin yüzünün enerjik ve göz alıcı gözükmesi için.
Tabi bir de büyüler var güzel gözükmek için.. eğer hedefte belli kişi varsa bağlama yaptığında güzel görür büyücüsünü. Karakterinin bütün çirkinliği yüzüne yansımış hani derler ya suratında nur kalmamış tipler vardır işte onlar bile güzel gözükebiliyor, dünyanın en seksi kadını sanilabiliyorTabi pahalı makyaj malzemelerinin ve iyi bir güzellik salonunda yapılan düzenli bakımların da etkisi inkar edilemez dimi.
Erkekler için durum biraz daha kolay.. default özelliği yakışıklı olmaksa pek bir şey yapmasına gerek kalmıyor hafif bir kirli sakal yeterli oluyor![]()
Genel olarak güzel görünmek için yapılan büyüler ve çalışmalar var ama tarifleri hiç bilmiyorum. İlgimi hiç çekmeyen şeyler. Araştırırsanız eminim ki karşılaşırsınız.Beni makyaj da kurtarmıyorestetik için de çok para lazım. Bu yüz yogasını deneyeceğim teşekkür ederim. Hedefim de birisi yok genel olarak güzel olmak istiyorum.
Benim de ilgimi çekmiyordu ama artık söylenen sözlere katlanamıyorum. Inşallah bir bilen çıkar da yazarGenel olarak güzel görünmek için yapılan büyüler ve çalışmalar var ama tarifleri hiç bilmiyorum. İlgimi hiç çekmeyen şeyler. Araştırırsanız eminim ki karşılaşırsınız.
Aman Yıldız Tilbe değilsen ne takıyorsun..Beni makyaj da kurtarmıyorestetik için de çok para lazım. Bu yüz yogasını deneyeceğim teşekkür ederim. Hedefim de birisi yok genel olarak güzel olmak istiyorum.
Hande Erçel olmak istemiyorum o kadar da değilAman Yıldız Tilbe değilsen ne takıyorsun..
Hande Erçel olacak halimiz de yok
Hem erkekler yüze çok bakmıyor biraz boy ve fizik bir de pahalı dekolte kıyafetler yetiyor![]()
Bunu kesin olarak teyit ettiniz mi. Yani benim de arkadaşlarım vardı, hatta en son ki kız arkadaşım kendini çok güzel görmezdi, ama öyle olmuyor, bence gayet güzeldi. Yani demem o ki, küçüklükten gelen bazı şeyler de sizin öyle sanmanıza sebep olabiliyor anlayacağınız. Ve birine göre güzel görünmeyen, başkasına göre güzel görünebiliyor, iyi teyit edin. Ve son diyeceğim şey bazı şeyler görüntü, şekil dinlemez, yani ilerde bir ilişkim olmaz diye düşünüyorsanız, o işler öyle olmuyor.Hande Erçel olmak istemiyorum o kadar da değilo kadar uçmadım daha ama yüzüm de insana benzesin. Erkeklerin bakıp bakmaması umrumda değil kendim için istiyorum. Üstüne boy da yok bende
Allah kalan en son malzemelerden bir şeyler yapmış ben çıkmışım işte
Teşekkür ederimRetinoik asit(tretinoin) + azaleik asit(azelderm) + aha,bha tonik(purest) herbirini haftada 2şer kullan bir gün dinlenmeye ayır güneş kremi(tercihen Beauty of Joseon) ve nemlendiriciyi(tercihen ceradolin) aksatma üstüne spor bitti gitti
Göreceli değil bizzat annemden ve ablamdan duyuyorum. Ilişki için falan değil artık çirkinlikten sıkıldımBunu kesin olarak teyit ettiniz mi. Yani benim de arkadaşlarım vardı, hatta en son ki kız arkadaşım kendini çok güzel görmezdi, ama öyle olmuyor, bence gayet güzeldi. Yani demem o ki, küçüklükten gelen bazı şeyler de sizin öyle sanmanıza sebep olabiliyor anlayacağınız. Ve birine göre güzel görünmeyen, başkasına göre güzel görünebiliyor, iyi teyit edin. Ve son diyeceğim şey bazı şeyler görüntü, şekil dinlemez, yani ilerde bir ilişkim olmaz diye düşünüyorsanız, o işler öyle olmuyor.
Teşekkür ederimBir de fiziksel olarak ben de tavsiyelerimi söyleyeyim. Kalori açığı sağlıklı düzeyde kesinlike yüzü keskinleştiriyor ve daha düzgün durmasını sağlıyor. Beslenmenize dikkat etmeniz yüzde yağ ve ödemi atmanızı sağlıyor. Boy ve kilonunza göre günlük yağ yakmanız için sağlıklı kalori ihtiyacınızı bulabilirisiniz. Bir de kendim deneyimlediğim başka bir şey, bazı bağımlılıkları bırakmakta çok değiştiriyor bazı şeyleri. Maddi ve manevi, şöyle söyleyeyim bir bağımlılık nprmalde yüz ile bağlantısı olmayan bir şey, enerjitik düzeyde olabilir. Çünkü ben ne zaman bu bağımlılığa kesmeye çalışsam o dönemler, farklı farklı dönemlerde arkadaşlarım, çevrem yüzümün parladığını, bir şey mi sürdüğümü falan söylüyorlardı, farklı farklı kişiler. Bence maddi bağımlılıklar bir yana, manevi bağımlılıklar da kişinin dış görünşünü, aruasını, başka bir insan tarafından nasıl algılandığını etkiler.
Aslında odağım da çok olmuyordu alışmıştım ailemin bu konuda çok zorbalığına uğrayınca dış çevreye alışmıştım ama geçen gün yeğenimden duyduğum bir laf çok zoruma gitti.Ben kendiyle barışık olmayan bir insanın (güzel, çirkin fark etmez) rahat bir hayat yaşayamayacağını, sürekli yanlış seçimler yapacağını ve üzerinde hep bir baskı hissedeceğini düşünüyorum. Bu arada sözüm meclisten dışarı. Demem o ki bazen odaklardan kurtulmak gerekiyor. Bu yüzden bu tip bir uygulama bilmiyorum. Umarım bulursunuz.
Çok içiyorum ama bana faydası olmadıBol su. Cildin güzel görünmesi için günde en az : 2.5 Lt