"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yüksek frekansları dinlemek enerjimizi yükseltir mi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sonses
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sonses

Kayıtlı Üye
Merhabalar merak ediyorum acaba ne kadar yüksek frekans dinlersek kendi enerjimiz de artar mı telefonum da bir uygulama var en fazla 22.000 hz frekans sesi çıkartıyor ve bu frekans melek frekansı denen ya da tanrı frekansı denen frekanslardan daha yüksek bir ses yani 22.000 gibi yüksek bir frekans benim kendi enerjimi arttırır mı

22.000 gibi yüksek bir frekans benim kendi enerjimi arttırır mı

Arttırır ama frekansını yapay yolla arttırırsan motor becerilerine intihar davetiyesi çıkarmış ta olabilirsin.

Frekansını yükseltmek, yolda arabanla giderken hızını yükseltmeye benzer. Teknik olarak aynı şeylerdir. Hızın arttıkça tabelaları da hızlı algılmalı, virajlara da daha erken tepkı vermeli, bir anda önüne çıkan yaşlı-çoluk-çocuk-kedi-köpeğe da daha duyarlı olmalısın. Yüksek hızın getirdiği sorumluluklar çok daha fazla olur. Çünkü az zamanda çok yol katetmek aslında arabayla değil senin kapasitenle alakalıdır. Daha da önemlisi hızlı giderken kaza yaparsan diye aracında güvenlik donanımları da olmalı.

Yani beynin bir anda tetikleme yoluyla hiper nöroaktif duruma geçerse, çok daha geniş bir alanı etkileyecek bir enerji iner ama herkesin enerjisi sende sıkışma veya darlanma yaratabilir. Enerji fazlan ile bir anda ne yapacağını bilemeyebilirsin. Doğru çevrede, doğru ellerde, doğru sorumluluklar ve bilinçlenme yoksa enerjin de kendi içine akar ve bunun devamında dış alemde yapıcı değil yıkıcı bir kullanım ile tüketim yapmış olursun.

Bunun en bariz örneklerini zikre abananlarda görüyoruz. Bir anda celbeye kapılıyorlar ve titresimleri kontrolüzce yükseliyor labaratuarlarda alarm veren kırmızı butonlar gibi, beyinlerinde yer açılıyor ve algılama alanlarına evrenin değişik boyutlarındaki canlılaların rutinleri da düşmeye başlıyor ve bu multi gerçeklik içinde bir anda kayboluşlara sürükleniyorlar.

Şimdi frekansları yükseldi mi ? Evet fazlası ile yükseldi. Ama frakansının yüksek olması evvela bir diploma gerektirir.

Giriş seviyesi Kuran bilgisinden bile yoksun, aklını derinleşrirememiş, sözde müslüman olan birçok kişi, ayetlerin rehberliğinde ilerleyemedikleri için bir anda mevcut akıllarını da yitirme noktasına geliyorlar.

Frekans nasıl arttırılır ?
Soru cevap yapıyorum :

Öncelikle frekansı yüksek kişilere bir bakın. Elçiler, evliyalar, alimler, klasik.
Peki hiçbirinde frekans yükseltme kaygısı gördük mü ? hayır ! Spritüel yaşam gurularında bile frekansı yükseltme çabası bulamazsınız.

Frakanslar peki neye göre endekslenmiştir ?
Baskın duygu durumlarına göre.

Mesela utanç : 20 hz
Kibir : 175 hz
Sevgi : 500 hz

Frakans yükseltmek için vicdan ve duygu durumlarınızı analiz edin.

Utanç duygunuz varsa kaynağına inip onu yok edin, kibriniz hangi konularda kendini belli etmeye başlıyor onu bulun,
Sevgiyi yaşayamıyorsanız sebeplerine inin.

Frekans müzükleri dinleyerek frakansınız yükselse bile duygularınızın fixlendiği kristalize olmuş travmalarınızdan kurtulmadıkça frekansınız yükselmez . hatta yükseldiği yerden bir anda tükenişe geçerek çakılırsınız.

kaynak :
yukarıda bahsettiğim frekanslar afakidir. tam sayılara takılı kalmıyorum çünkü bu bir tuzak. ama bilgi amaçlı paylasayım.

duygu-frekans-sayilari.jpg

Merhabalar merak ediyorum acaba ne kadar yüksek frekans dinlersek kendi enerjimiz de artar mı telefonum da bir uygulama var en fazla 22.000 hz frekans sesi çıkartıyor ve bu frekans melek frekansı denen ya da tanrı frekansı denen frekanslardan daha yüksek bir ses yani 22.000 gibi yüksek bir frekans benim kendi enerjimi arttırır mı
Frekans yükseltme konusunda doğal olanı tercih etmenizi öneririm. Özel olarak müdahaleden ziyade olması gereken yere gelmeniz için aşama aşama olması gerekenleri yapmanız çok daha iyi olacaktır. İşin gerçek uzmanları bazı insanlara onların özel durumuna göre birşeyler tavsiye edebiliyorlar ama bunun dışında doğal yolları tercih etmek bizim hayrimiza olur. Ne demiş bir şaman sözü " ihtiyacından fazlası zehirdir"

Anlayamadım karma gibi bir şey oluyor
Yok. Bir öyle bir böyle, yerin yurdun belli olmaz.
Yani hep ait olmadığın yerlerde eğreti kalırsın. Bosluğa düşersin.
Kullanma demiyorum, ben de birçok materyal ve yöntem kullanıyorum ama şunları dikkate alıyorum;

*O frekansı elde ettiğimde ona uyumlanmaya çalışmak
*Yeni frekansın gereksinimlerine uygun kafa yapısında olabilmek için gayret
*Aşağı düşmeler yaşandığı zaman çabuk fark etmeyi öğrenebilme
*Bulunduğum alanı korumak
vb.

Yok. Bir öyle bir böyle, yerin yurdun belli olmaz.
Yani hep ait olmadığın yerlerde eğreti kalırsın. Bosluğa düşersin.
Kullanma demiyorum, ben de birçok materyal ve yöntem kullanıyorum ama şunları dikkate alıyorum;

*O frekansı elde ettiğimde ona uyumlanmaya çalışmak
*Yeni frekansın gereksinimlerine uygun kafa yapısında olabilmek için gayret
*Aşağı düşmeler yaşandığı zaman çabuk fark etmeyi öğrenebilme
*Bulunduğum alanı korumak
vb.
Geceleri yanlız başıma zikirler meşgul oluyorum.O dakikalarda kendimi çok iyi hissediyorum.Sanki boyutlar açılıyor gibi.Sonra sabahlari insanların arasına giriyorum.Sanki gökten inmiş gibi yabancı hissediyorum kendimi.İnsanlarin halleri bana vasat geliyor.Normaldede kendimi başka bir boyutta hissediyorum gibi ama özellikle zikirden sonra bu tarz şeyler yaşıyorum.

Geceleri yanlız başıma zikirler meşgul oluyorum.O dakikalarda kendimi çok iyi hissediyorum.Sanki boyutlar açılıyor gibi.Sonra sabahlari insanların arasına giriyorum.Sanki gökten inmiş gibi yabancı hissediyorum kendimi.İnsanlarin halleri bana vasat geliyor.Normaldede kendimi başka bir boyutta hissediyorum gibi ama özellikle zikirden sonra bu tarz şeyler yaşıyorum.
O hazzın üstüne zıttına küçümseme geliyor. Doğal bir durum. Zigzaglar çok keskin ve dengesiz olmadıkça insan evladı ileri geri düşe kalka böyle gidecek. Bu denge durumu aslında kontrolsüz yükselmeden koruyor ama kişi daha aşağı inmemeyi de garantiliyor.

O hazzın üstüne zıttına küçümseme geliyor. Doğal bir durum. Zigzaglar çok keskin ve dengesiz olmadıkça insan evladı ileri geri düşe kalka böyle gidecek. Bu denge durumu aslında kontrolsüz yükselmeden koruyor ama kişi daha aşağı inmemeyi de garantiliyor.
Ama sanki başka bir boyutta yaşıyor gibi hissediyorum.Buda sosyal ilişkilerimi bozuyor.Ama aldığım haz mükemmel.Ama ara arada acı çekiyorum.

Ama sanki başka bir boyutta yaşıyor gibi hissediyorum.Buda sosyal ilişkilerimi bozuyor.Ama aldığım haz mükemmel.Ama ara arada acı çekiyorum.
İşte o acı veya digerlerini beğenmeme düşük frekans. Demek istedigim oydu.
Sürekli yükseğe doğru gitmek ağır olacağı için arada düşerek denge. Ama sık sık bu araçlarla cıktığınız için indiğiniz zaman daha iyi bir yerdesiniz. Yani daha aşağıda değilsiniz.
O inişler olmasa bir gün erersiniz zaten ki öylesi mümkün olsa herkes ererdi.

İşte o acı veya digerlerini beğenmeme düşük frekans. Demek istedigim oydu.
Sürekli yükseğe doğru gitmek ağır olacağı için arada düşerek denge. Ama sık sık bu araçlarla cıktığınız için indiğiniz zaman daha iyi bir yerdesiniz. Yani daha aşağıda değilsiniz.
O inişler olmasa bir gün erersiniz zaten ki öylesi mümkün olsa herkes ererdi.
İnsinasyon acı mutlaka olamali sizce?Ben sebebsiz yere acı çekiyorum çünkü.Ruhum acı çekiyor.Dediginiz gibi diğer insanları küçük görmekten olabilir.Ama mecbur kalıyorum.Yoksa onlar beni eleştiriyor.Sanirim benim ki de o esnada ego tatmini oluyor.

Geri