oneblood Kayıtlı Üye 19 Ağu 2010 #1 Listedekileri 3-4 yemek kaşığı aloe vera taşıyıcı yağı (30 ml) ile karıştırıp masajla vücudunuza yedirin. 2 damla rezene aromatik yağı 2 damla fenol yağı 2 damla greyfrut yağı
Listedekileri 3-4 yemek kaşığı aloe vera taşıyıcı yağı (30 ml) ile karıştırıp masajla vücudunuza yedirin. 2 damla rezene aromatik yağı 2 damla fenol yağı 2 damla greyfrut yağı
D dmkol Kayıtlı Üye 19 Ağu 2010 #2 oneblood' Alıntı: Listedekileri 3-4 yemek kaşığı aloe vera taşıyıcı yağı (30 ml) ile karıştırıp masajla vücudunuza yedirin. 2 damla rezene aromatik yağı 2 damla fenol yağı 2 damla greyfrut yağı Genişletmek için tıkla ... Hassas ciltlerde bu terkip kaşıntı veya tahriş yapabilir sanırım.
oneblood' Alıntı: Listedekileri 3-4 yemek kaşığı aloe vera taşıyıcı yağı (30 ml) ile karıştırıp masajla vücudunuza yedirin. 2 damla rezene aromatik yağı 2 damla fenol yağı 2 damla greyfrut yağı Genişletmek için tıkla ... Hassas ciltlerde bu terkip kaşıntı veya tahriş yapabilir sanırım.
aswang Kayıtlı Üye 20 Ağu 2010 #3 Bana kesin yaramaz o zaman. Dokunsam morarıyorum. Hemen kabarırım kesin :willy_nilly:
sunny077 Kayıtlı Üye 3 Mar 2011 #4 bu kadar basit mi ben salonda boşuna mı ter döküyorum ve rejim yapıyorum ? ter dökmen incelinmez bu hiç inandırıcı gelmedi bana
bu kadar basit mi ben salonda boşuna mı ter döküyorum ve rejim yapıyorum ? ter dökmen incelinmez bu hiç inandırıcı gelmedi bana
whitedemon Kayıtlı Üye 27 Eki 2011 #8 Yüzmek ve bol su ikisini bir yapan kişi birde abartısız besleniyorsa 1 haftada 1,5 2 kilo verebilir rahatlıkla.
Yüzmek ve bol su ikisini bir yapan kişi birde abartısız besleniyorsa 1 haftada 1,5 2 kilo verebilir rahatlıkla.
blcknghtmr Kayıtlı Üye 27 Eki 2011 #9 Ya arkadaşkar sezeryan doğumlardaki gibi karındaki kesiğin üzerinde kalan şişlik için birşey biliyormusunuz? Ne spor ne diyet işe yaramıyor buna
Ya arkadaşkar sezeryan doğumlardaki gibi karındaki kesiğin üzerinde kalan şişlik için birşey biliyormusunuz? Ne spor ne diyet işe yaramıyor buna