Yorgunluk

Metin523400

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Üzerimde Hep Bi Halsizlik Yorgunluk Nefes Darlıgı Ve Uyuma İsteği Var Gözlerimi Kapatınca Aradan 10 Dk Geçiyor Ve Önüme Tanıdıgım Tanımadıgım İnsan Yüzleri Ve Sesleri Çıkıyor Bu Ne Oluyor Bilgisi Olan Varsa Yazsın

Vitamin eksikliğiniz var. Değerlerinize baktırın ve sigara içiyorsanız azaltın. Ayrıca gördüğünüz yüzler yoğun stres, yorgunluk ve uykusuzlukla alakalı olabilir. Zihniniz zayıfladığı için bilinç dışı imgeler daha kolay yüzeye vurur.

Vitamin eksikliğiniz var. Değerlerinize baktırın ve sigara içiyorsanız azaltın. Ayrıca gördüğünüz yüzler yoğun stres, yorgunluk ve uykusuzlukla alakalı olabilir. Zihniniz zayıfladığı için bilinç dışı imgeler daha kolay yüzeye vurur.
Yani Cin Varlıklarıyla Büyü Ya Da Çarpılma Yok Mu

Sokaktaki insanlara sorsanız 10 da 9 unda hemen hemen aynı şikayetler vardır zaten.Geçim kaygısı,sağlıksız beslenme,gelecek kaygısı,hareketsizlik,vitamin eksikliği,sosyal medyada,telefon,tv derken bir süre sonra kaldıramıyor ve yorgun düşebiliyor vücut.Çok fazla sosyal medya kullanıyorsanız gördüğünüz görüntüler o yüzden olabilir.

Sokaktaki insanlara sorsanız 10 da 9 unda hemen hemen aynı şikayetler vardır zaten.Geçim kaygısı,sağlıksız beslenme,gelecek kaygısı,hareketsizlik,vitamin eksikliği,sosyal medyada,telefon,tv derken bir süre sonra kaldıramıyor ve yorgun düşebiliyor vücut.Çok fazla sosyal medya kullanıyorsanız gördüğünüz görüntüler o yüzden olabilir.
Sosyal medya kullanmıyorum ve nedenini merak ediyorum

Anladım cin Musallatı Ya Da Büyü Degil Demi O Zaman Normal Yani Benim Yaşadıklarım
Evet yaşadıklarınız son derece normal.Musallat yada büyü belirtileri değil yaşadıklarınız.Sayın Urum daha önce cevaplamış yazılarında zaten

https://www.gizlimabet.com/konular/musallat-ve-benzeri-sorulara-genel-cevap.20976/

Araştırırsanız daha fazlasınıda bulursunuz.

Geri