Bloodlovee
Kayıtlı Üye
Merhaba.. Ben öğrenciyim.Bu sabah dersime geç kaldım biraz koştur koştur okula gidiyordum. Bu arada bir tıp alanı okuyorum ve okulumun içinde bir hastane var. Dolayısıyla bizim okulum önünde dilenciler falan bayaa var. Tam kapıdan giriyordum kapının önünde 50 yaşlarında kırmızı bir t-shirt giymiş adam vardı. Gecerken bana aşık olduğum insanın adını soyleyek o nolcak dedi.Bu kisinin adı da oyle ahmey mehmet gibi degil cok nadir bulunan bir isim. Ve adamı hayatımda ilk defa gördüm bebim hakkimda da sosyal medya falan araciligiyla da bir sey ogrenemez ve aşik oldugum kisiyi de bilen cok cok az. Ben yanlış anladım sandım. Yürümeye devam ettim. Adam yine sevdigim kişinin adını verdi o nolcak diye bağırdı. Şok oldum ben dondum kaldım bunu nasıl bilebilir diye gercekten cok kötü oldum. Arkamı döndüm adam göz kırptı.. sanki beni, bizi falan her seyi biliyor gibiydi. Zaten o şokla kendime gelemedim bir de derse geç kalmistim hoca almaz diye anfiye gectim hemen. Sormak istedigim sey boyle bir şey nasıl mümkün olabilir? O kişi nornal bir insanın tahmin edemeyecegi bir ismi bildi ve soru sordu cevabını da bilmiyorum. Acaba insan kılığına girmiş başka bir varlık mıydı? Bu kişi iyi mi kötü mü bana zarar verebilir mi? Napmalıyım kısaca çok korkuyorum aklimdan çıkmıyor hiç