"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yine Aşık Oluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kız havalıysa sana kız mı yok.Takma kafanı aşık falan da olma gençliğini yaşa elbet bir gün aşık olursun o vakit onunla evlenirsin.Şimdilik tanıma ve eleme süzgecinden geçir aşk yok bence inanmıyorum demiyorum aşk yok.Takıntı ve bencillik var.

Artık umrumda değil. Bu savaşı kazandım. Benim için bir şey anlam ifade etmiyor. Çok rahatım. ve kafam yerine geldi sonunda. Bu iç savaş o kadar kolay olmadı aslında. Dediklerin de güzel. aynen haklısın. Keşke herkes benim gibi saplantılarından çabuk kurtulsa. İnanın kendinize gülersiniz yaşadığıma benzer bir şey yaşamışsanız :D

vardır herhalde koca mabette birileri redkitimize göre kendine güvenen adayları bekliyoruz hadi bakalım

Ya söylemez hep acı çekersiniz , Yada söyleyip mutlu olur veyahut kısa süreli reddedilmenin mutsuzluğunu yaşarsınız. Karar sizin
İyi Forumlar...

Bence aşktan korktuğu için bahane buluyor gibime geldi arkadaş ;) yada reddedilmekten korktuğumuz için hep kaybetmedik mi zaten

O zman uzak oyna sevgili kardeşim burnu havada biri ile bir ömür geçmez. aşkın bittiği yerde gerçekler başlar ve gerçeği anladığında da iş işten çoktaan geçmiştir artık.. en iyisi kendine uygun birine bak, Sonra çok şiirlerle edebiyatla uğraşırsın benim gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri