Evet arkadaşlar, tekrardan merhabalar. Günler geçiyor ve sanırım ben yaza doğru yine tekrar yola koyulacağım. Aradan geçen süre içerisinde çok şey yaşadığım için bu gibi şeylerin merakımı kurcalamasına izin vermiyordum. Fakat tekrardan yola koyulacağım günler geliyor. Aklımdan silemediğim şeyler var. Yaza doğru kısmet olursa ve imkanım yeterli olursa tekrardan yola çıkacağım. Bu sefer yolculuğum uzun olacak. İstediğim gibi olursa bazı konulara dair derinlemesine ineceğim. Bu geçen koca süre içerisinde hazırlık yaptığım ve araştırdığım konular da oldu. Bu sefer donanımlıyım diyebilirim. Tabi bu işin riskleri var ama gözümü korkutmuyor. Kediyi merak öldürür, onu da biliyorum. Denemekten korkmuyorum. Yıllardır gördüklerim aklımı kurcalayıp duruyor. Yaşadığım bazı deneyimler ve anlatmadığım diğer şeyler. Bir şeyler beni sürekli çağırıyor gibi hissediyorum. Anlayacağınız duramıyorum. Bu yüzden yaza doğru tekrardan harekete geçeceğim. Eğer bana speleoloji veya arkeoloji alanında tavsiyeler vermek isterseniz memnun olurum. El elden üstündür. Bilgi bilgidir.