"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yıllar Önce Ağacın Başında Yaşadığım Olay

redlight

Kayıtlı Üye
15 yıl kadar önce bir olay yaşadım ve hala anlamdıramadığım bir olaydır.

Olay şöyle gelişiyor, çocukluk arkadaşımla birlikte dışarda oyun oynuyoruz evlerimiz ise yan yana, tuvaletimiz gelince eve gitmeye üşeniyoruz ve aklımıza evimiz arkasında bulunan arsaya gitmeye karar veriyoruz. Arsa ise yaklaşık 2 dönüm eğimli ve dikdörtgen bir yapısı var ve çam ağaçları mevcut.

Orta kısımlarda bulunan iki tane ağaca sırayla işedikten sonra arkamızı döner dönmez bem beyaz şeffafımsı transparan bir dalganan bayrak şeklinde bir şey görüyoruz ikimiz de o an birbirimizden habersiz donup kalmışız. 5 sn boyunca önümüzden süzülerek havaya doğru gitti ve kayboldu, kaybolduğu an birbirimize bakışımız ve sende gördün mü soruları üzerine oradan kaçışımız bir oldu.

Ondan sonra böyle bir şeyler yaşamadım hatta oraya sonradan gittiğimizde köpeğimizle oyunlar da oynadık oturduk çekirdek çitledik başımıza bir şey gelmedi. İşeme sonrası niye öyle bir olay başımıza geldi hala anlayamamışımdır. Tecrübeli dostlarımdan aydınlatmasını rica ediyorum çok teşekkür ederim.

Olayın geçtiği yer ve öğle saatleri içerisinde gerçekleşiyor.

1724960739166.png

Bir de geçen yıl kışın bir olay yaşadım.

Abimlerle altlı üstlü oturuyoruz ve bir gece 3 sularında tesadüfen uyanıyorum. Odam ise bizim evin dış kapısının hizasında kalıyor genelde kapının tokmağına vurduklarında çok net duyarım. Hatta evin diğer odalarında çok net duyulmaz benim odamdan daha net duyulur. Bu kısa bilgiyi vermek istedim.

Gece 3 gibi tesadüfen uyandıktan sonra birisi bizim kapıya vurduğunu bildiğiniz yumruğu gibi şeyle tak tak yaptığını duydum sonra ses birden kesildi. Aynı şeyi yukarıda oturan abimde duymuş kendi evi için ve o da uyanıkmış

Sonra bir daha böyle bir olay yaşamadık. Hırsız olsa evde herkes uyuyordu ve evin içinden ses gelmiyordu ses gelmediği için kapıyı daha da zorlar diye düşünüyorum.

Gece 3 gibi tesadüfen uyandıktan sonra birisi bizim kapıya vurduğunu bildiğiniz yumruğu gibi şeyle tak tak yaptığını duydum sonra ses birden kesildi. Aynı şeyi yukarıda oturan abimde duymuş kendi evi için ve o da uyanıkmış
Olaydan sonra bı haber aldınız mı? Ya da bir olay yaşadınız mı?

Olaydan sonra bı haber aldınız mı? Ya da bir olay yaşadınız mı?
Hocam çok net hatırlamıyorum ama aklımda kalacak şekilde bir şey yaşamadım.

O yıllar içinde yaşadığım değişik bir olay vardı o da şöyleydi. Annem babam ben gece 9 10 gibi teyzemlere gidiyorduk. Apartmanın kapısından çıkınca yolun karşı tarafında transporter gibi siyah araç duruyordu. Ben anlam veremediğim şekilde araca kitlenip kalmıştım ama hiç öyle hareketlerim olmamıştır yani durup dururken bir araca bakmam o an bakasım geldi.

Transporterın arkasındaki bölümde birden ışık açıldı kapandı ve şapkalı adam silüeti görüktü o an çok korkup kendi arabamıza bindim. Biz arabaya bindiğimizde o arabada peşimizden geldi hatta arka koltukta arabayı izliyordum babama diyordum bu araba bizi takip ediyor diye.

Sonra 3 dklık takip sonrası araç kayboldu bir daha da öyle bir araç görmedim etmedim.

Hocam çok net hatırlamıyorum ama aklımda kalacak şekilde bir şey yaşamadım.

O yıllar içinde yaşadığım değişik bir olay vardı o da şöyleydi. Annem babam ben gece 9 10 gibi teyzemlere gidiyorduk. Apartmanın kapısından çıkınca yolun karşı tarafında transporter gibi siyah araç duruyordu. Ben anlam veremediğim şekilde araca kitlenip kalmıştım ama hiç öyle hareketlerim olmamıştır yani durup dururken bir araca bakmam o an bakasım geldi.

Transporterın arkasındaki bölümde birden ışık açıldı kapandı ve şapkalı adam silüeti görüktü o an çok korkup kendi arabamıza bindim. Biz arabaya bindiğimizde o arabada peşimizden geldi hatta arka koltukta arabayı izliyordum babama diyordum bu araba bizi takip ediyor diye.

Sonra 3 dklık takip sonrası araç kayboldu bir daha da öyle bir araç görmedim etmedim.
Hocam bu anlattığım olay ağaç olayı ile alakalı yanlış anlamışım ilk başta, o tak tak mevzusu ile ilgili bir haber almadım bir olay da yaşamadım.

Geri