"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yildiznamede cikan degisirmi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebru83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ebru83

Kayıtlı Üye
Esimle benim Yildiznamemde kaderimizin bir oldugu ve degismiyecek bir gercek oldugu bir kac kisi söyledi. Büyü kaderi deyistirirmi.

Esimle benim Yildiznamemde kaderimizin bir oldugu ve degismiyecek bir gercek oldugu bir kac kisi söyledi. Büyü kaderi deyistirirmi.

Guten Abend nach Köln! Degismez kardesim yildizlar ne diyorsa o dur! :)
Simdi ebru hanim bu nasil bir sorudur anlamadim? Tabiki degisecektir hersey sizin inisiyatifinizde.Gezegenler ve yildizlar bizi bu sürecte olumsuz etkileyebilir bu bir gercektir ama siz kendi enerjinizi hedeflediginiz seyler üzerinde yogunlastirin ve kimsenin ve hicbirseyin etkisi altinda kalmadan mutlu olmaya bakin kardesim.Ayni seyler Partnerin icin de gecerlidir...

Guten Abend nach Köln! Degismez kardesim yildizlar ne diyorsa o dur! :)
Simdi ebru hanim bu nasil bir sorudur anlamadim? Tabiki degisecektir hersey sizin inisiyatifinizde.Gezegenler ve yildizlar bizi bu sürecte olumsuz etkileyebilir bu bir gercektir ama siz kendi enerjinizi hedeflediginiz seyler üzerinde yogunlastirin ve kimsenin ve hicbirseyin etkisi altinda kalmadan mutlu olmaya bakin kardesim.Ayni seyler Partnerin icin de gecerlidir...

Guten Abend:) Benim sorunum daha derin ama tam yazmiyorum. Aslinda büyü ile deyisirmi. Yani bana büyü yapildiginda aslinda kaderim oldugu halde bu degisirmi? Hem alinyazisi denir. Evlenecegin kisi kaderinde belli degilmisidir. Bu kader konusu cok aklimi karistiriyor. Bildiyim deyismez kader vardir bide tercihlerimizle olusan kader. Ama evlenecigimiz veya evli oldugumuz kisi degismez kader olmasi gerekmezmi. Yani geleceyi görebilenler yildiznameye bakanlar bosanacaksiniz demezmi.

Kader ile alınyazısını karıştırmamak lazım.Bahsettiğiniz kehanet;kader mi yoksa alınyazısı mı?Hangisi olduğuna karar verirseniz değiştirebilirsiniz.

sevgili alpha Allah senden razı olsun yıldıznameme baktırdığımda istediğim şekilde cevap vermemişti yıldızlar ümitsizliğe kapılmıştım ara ara da düşünürdüm içimdeki ümitsizliğe umut oldun..teşekkürler

Kader ile alınyazısını karıştırmamak lazım.Bahsettiğiniz kehanet;kader mi yoksa alınyazısı mı?Hangisi olduğuna karar verirseniz değiştirebilirsiniz.

Kehanet degil. Üc kere Yildiznameme bakildi. Esimi benden sogutmak icin büyü yapilmis. Ama üc kere sizin kadercizginiz bir veya kaderiniz bu deyismez denildi. Ama Büyü ile deyisirmi bu aklimi karistiriyor.

Geri