ŞAMAN-URUM
Yönetici
YILDIZNÂME VE RUKYE UYGULAMALARI EĞİTİMİ BAŞLIYOR!
3 Ağustos 2026
Saat:21:00
Kadim ilimlerin rehberliğinde, Yıldıznâme ve Havâs uygulamalarını sistemli bir eğitim programıyla öğrenmeye hazır mısınız?
Bu eğitimde yalnızca yıldız hesaplamayı değil; kişinin manevi yapısını yorumlamayı, yıldızındaki olası etkileri değerlendirmeyi ve geleneksel kaynaklarda yer alan dua ve rukye uygulamalarının temel prensiplerini de öğreneceksiniz.
Eğitim İçeriği
Yıldızname İlmi ve ebced Hesaplamaları
Muhyiddin İbnü’l-Arabî Yöntemi
Klasik Yıldıznâme Yöntemi
Arabi Burçlar ve Yorumları
Kişisel Yıldız Analizi
Yıldız Düşüklüğü ve Yükseltme Yaklaşımları
Nazar, Kısmet, Bereket ve Manevi Engellerin Değerlendirilmesi
Havâs İlmi Çerçevesinde Geleneksel Uygulamalar
Rukye’nin Temel Esasları ve Uygulamaları
Eğitim Bilgileri
4 Hafta
Toplam 4 Ders
Haftada 1 Gün (2,5–3 Saat)
Kapsamlı Eğitim Kitabı Hediyeli
Katılım Belgesi
Katılın bedeli 6000 tl
Bu eğitim sonunda kendi yıldız analizlerinizi yapabilecek, klasik yöntemleri öğrenebilecek ve danışmanlık süreçlerinde kullanabileceğiniz sağlam bir teorik altyapı kazanacaksınız.
Kontenjan sınırlıdır. Detaylı bilgi ve kayıt için 05016100719 iletişime geçebilirsiniz.
3 Ağustos 2026
Saat:21:00
Kadim ilimlerin rehberliğinde, Yıldıznâme ve Havâs uygulamalarını sistemli bir eğitim programıyla öğrenmeye hazır mısınız?
Bu eğitimde yalnızca yıldız hesaplamayı değil; kişinin manevi yapısını yorumlamayı, yıldızındaki olası etkileri değerlendirmeyi ve geleneksel kaynaklarda yer alan dua ve rukye uygulamalarının temel prensiplerini de öğreneceksiniz.
Katılın bedeli 6000 tl
Bu eğitim sonunda kendi yıldız analizlerinizi yapabilecek, klasik yöntemleri öğrenebilecek ve danışmanlık süreçlerinde kullanabileceğiniz sağlam bir teorik altyapı kazanacaksınız.
Son düzenleme: