"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yıldızım Düşük Olablir mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beklenen_bebek

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar iş hayatım sosyal yaşamım aklınıza ne geliyorsa çok kötü gidiyor , işe giriyorum daha başlamadan hastalanıyorum saglık sorunlarım çok ,neye elimi atsam elimde kalıyor bir şeye heveslenıyorum oldugu gibi kalıyor. Enerjim çok düşük elim kolum kalkmıyor , yıldızım düşük olabılırmı ? bu evlilik hayatımada yansıdı , ev işlerımı yapamıyorum yemek yapamıyorum temizlık yapamıyorum sureklı agrılarım var .şifa çalışması yapabılırmıyım ? yapacaksam nasıl olur nelerı okumalıyım ?
 
Benimde aklıma takılıyor bu iş. Yıldız olayını nasıl yükseltebiliriz? Burada 30-40tl ücret karşılığında yapan büyücü/falcı teyzeler var.
Kalkıp ona nasıl yapıldığını sorsak gıcıklığına iyice düşürür ALİMALLAH
 
bende sizin gibi hayatımda düzgün gitmeyen çok şeyim ama biliyorum ki hiçbir şey benden daha değerli değil istediğim an istediğim şeye istediğim kadar üzülür istemediğim zamanda üzemez hiçbir şey beni. bunu sizde yapabilirsiniz mümkün olduğunca önemi az sorunların hayatınızdan çıkarıp atın önemliler içinse elinizden ne geliyorsa onu yapın olmazsada olanla idare etmesini bilin. Her şeyin iyi gidicek her şeyiniz sorunsuz olcak diye durum yok bütün her şeyiniz kötüde gidebilir iyide gidebilir iyi kötüde gidebilir gayet normal dünyadasınız :p gerçi sizin duruma bakınca daha çok isteksizlik var gibi tabi kendinizi en iyi siz bilirsiniz. sizi istekli yapıcak iş başvurularına yönebilirsiniz ben sanmıyorum insanın çok sevdiği işe hasta olsa gitmeyeceğini tabi çok ağır hastaysa orası başka. spor yapın dengeli beslenin her gün duşunuzu yapın arkadaş edinin sosyalleşin gezin bolca olmadı kendinize fayda katıcak kurslara gidin. siz isterseniz kendinizde iyi yaparsınız size bakar her şey.
 
kızmayalım flood yapcam işte napım diycem içimde kalmasın :p
sitedeki şifa çalışmalarına katılabilirsiniz biliyor musunuz şifa çalışmaları yapılmakta sitede.
herkeste çok rahat katılıp faydalanıyor :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst