E=Lavander;276381]Iyi ama burada oldurmek yok ki

o satilanlar,zamaninda ben de kumsalda bulmustum,yilan deri degistirdiginde ardinda biraktigi bos,kuru deri parcasi oluyor.
sans getirir mi bilmem. Ama yilanlar Anadoluda saglik semboludur.yilan sembolizasyonunu arastirin.
Yılanlara bir antipatim yok ama dediğim gibi bir canlıya zarar vermekle başlayan her eylem negatif enerji doğurur.
Yılana zarar verip verilmediğinden emin olamayız. Aldığımız yerin güvenilirliğinede bağlı. Bu işler ticarete döküldüğünden beri ben herkesten her şeyi beklerim.
Yılan sembolünün konuyla ilgisi yok, mesajımı okursanız eğer cevabım hayvanlara zarar verilip verilmemesiyle ilgili. Yapılmadı denilse bile, zarar verilme ihtimalini düşünmeliyiz.
Yazdığınız mesaj bana yöneliklik bir cevap, buna rağmen neden bu kadar teşekkür aldı anlamadım

[/QUOTE]
Çünkü ikinci cümle yeni bir paragraf ve konuyu açan üyeye yazıldı,sormuş ya nasıl ne için kullanılır...diye,şans kelimesi büyük harfle başlamadığından belki anlaşılmamış tarafınızca,
Sevgıler
Konuya özel not; Eskiler her evi bir yılanın koruduğuna inanır ,her evin altında bir yılan yaşar ve evi korurmuş.Rahmetli babannem de böyle derdi, bu nedenle zarar vermedikçe yılana ilişilmez, öldürülmezmiş.
Yılan sembolizmasını Anadolu'da en bilindik iki biçimde görürüz; batı da asklepios, hygenıa ( Yunan sağlık tanrıçası hijyen) veya Tanrı herkes ve çift başlı yılan asası, diğeri ise Doğu'da ki Şahmeran mitolojisi. Hepsinde de yılanın zehri tıpkı bugün tıpta kullanıldığı gibi şifalıdır,yılan sonsuz döngüyü ,ölüm ve tekrar doğumu (biz samsara inancı) ,başı kuyruğunu ısırsın yılan ile çember ve korunmayı temsil eder ki bu yazdıklarımıza daha pekçok örnek vardır.Hatta Adem ile Havva'ya ilk günahımişletendir bu nedenle aşk büyülerinde tıpkı elmanın kullanıldığı gibi kullanılması çok normaldir.
Ben böyle şeyleri doğada denk gelince alıyorum, anlıyorum ki (kafamda değerlendirme yapıyorum yaşamımda ilgili) bulduğum veya rastlandığım şey bana bir mesaj vermeye çalışıyor aslında ve hayatındaki ilgili eksiği kapatıyorum ,belki siz de araştırır ve böyle çözümlersiniz.
Sevgiler