"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yıl Açılımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yule

Yönetici

Bu açılım fal baktırana gelecek yılın ne getireceğini değerlendirmek için kullanılır.Bu falı senenin başında açmak daha iyidir. Eğer yıl ortasında açılım yapılırsa geçmiş olaylarıda kartlar gösterebilir.

Destedeki 8 şenlik kartını çıkartın. Bu kartlar bu açılımda kullanılmaz. Karıştırıp üstteki şekilde açın.

İlk kart ocak anlamına gelir. İkinci kart şubattır. Böylece tüm aylara birer kart düşer. Kartlardan her ayın genel olaylarına ve gidişatına ilişkin yorumlar çıkartacaksınız.

Peri tarotu olanların bu açılımı yapmalarını tavsiye ederim. Arkadaşıma baktırmıştım, baktırdıktan sonra çıkan kartları unutmayalım diye tek tek yazdık ve her ay kartlarda çıkan şeyler gerçekleşti,%100 sonuç veren bir açılım.Yule paylaşım için teşekkürler ;)

Doganay rider-waite ile bakılabildiğini yazmışsın sanırım denedin.Sonucu merak ettim çünkü peri tarotu ile bana bakıldığında beni çok etkilemişti.Rider-waite ile olanı bende merak uyandırdı :)

Ben bunu Rider-Waite ile birkaç yıl öncesine kadar bakardım. Sonuç %100 değil ama büyük bir kısmı gerçekleşirdi.

Rider Waite de iyi sonuç veriyor Keira ama peri tarotu hiç kullanmadığım için karşılaştırma yapmam zor..

şahsen peri tarotu bana göre değildi aldım denedim ve çöpe attım kartlar beni itti katinanın destesi gibi kötü kartlar beni istemiyor onu anladım bende tao-melek-raider karışımı olarak yoluma devam ediyorum.bu yıllık açılımıda raiderde denedim başarılı gayet sevgiler saygılar :)

Geri