"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yetenekleri kaybetmek..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AJA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AJA

Elit Üye
Taşımış olduğum ve okumuş olduğum bazı dua -uygulamalardan sonra durugörü yeteneğim, hissiyatlarım neredeyse kayboldu.Artık hiç bir vizyon alamıyor ve göremiyorum.Kişilerin düşüncelerini hissedebiliyorken şimdi çok nötr haldeyim.Katılmış olduğum çalışma ve uyumlamaların etkilerini kaybetmiş gibi hissediyorum hatta.Rüyalarım sıklaştı ve bilinçaltı rüyalarına döndü sadece.Daha öncesinde haberci rüyalar görürdüm sadece.
Yapmış olduğum yada taşımış olduğum tılsımlar yeteneklerimizi köreltir yada yitirmemize sebep olurmu ? Bu konuda fikirlerinizi öğrenmek istiyorum,sevgiler iyi forumlar..

Bunları köreltmek veya kapatmak için özellikle seçip yaptığınız şeylerse tabi ki yeteneklerinize perde çekebilirsiniz.Bilmeden bir şey yaptığınızı düşünüyorsanız,ne uyguladınız ne okudunuz bilemem ve İslami bir şey ise de yorumlayamam ben.Hatta hiçbirşey yapmayıp hergün bu niyetinizi gece gündüz dile getirin gene perdeyi çekersiniz bir süre sonra.Ben de zamanında bunu yapmıştım.Ancak ne kadar kaçarsanız ayağınıza bazı şeyler o kadar dolanıyor,üzerini örtmektense üzerine gitmek bende daha faydalı oldu.

Sevgili Lavander'ın dediği gibi uygulamanın içeriğini bilmeden birşey söylemek zor ama bu uygulama sizi koruma amaçlı yapılmış ise uygulamanın içeriği korumak maksatlı gayb alemiyle olan bağlantınızıda kesiyor olabilir.İnancınız doğrultusunda ki uygulamaları yapın farklı inanışların uygulamaları sizi tatmin etmez ise içinizde şüphe bırakabilir.Bu da kendinize olan inancınızı yitirmenize sebep olabilir.Psişik yetenekler şüpheye yer vermez.

Sevgili Lavander'ın dediği gibi uygulamanın içeriğini bilmeden birşey söylemek zor ama bu uygulama sizi koruma amaçlı yapılmış ise uygulamanın içeriği korumak maksatlı gayb alemiyle olan bağlantınızıda kesiyor olabilir.İnancınız doğrultusunda ki uygulamaları yapın farklı inanışların uygulamaları sizi tatmin etmez ise içinizde şüphe bırakabilir.Bu da kendinize olan inancınızı yitirmenize sebep olabilir.Psişik yetenekler şüpheye yer vermez.
Evet yaptırdığım ve yaptığım şeyler koruma amaçlı ve temizlik için yapılmıştı.
l

Çok basit şeyler bile tüm psişik yeteneklerimizi bir anda kesebilir geçenlerde bilmeden pembe kuartz ve ametist taşlarını çalışmalarımda bulundurayım dedim mışıl mışıl uyumak dışında hiç bir şey yapamaz oldum :-)

Bazı varlıkların getirisi bir çok şeyinde hayattan götürüsü olabiliyor.Şimdi faldan vs vazgeçtim zaten içimdende hiç gelmiyor açıkçası.Tek ilgilendiğim konu ve yetenek kaldı o da şifacılık. Eskisi gibi enerjiyi hissedemiyorum ellerimde.Körelme var herşeyde.Bu bana aslında iyi geldi diyebilirim.Mesela fal bakmamak ve haberci rüyalar görmemek ruhumu hafifletti.Geriye kazanmak istediğim tek şey şifacılık.Eğer yapılıcaksa ve bır sakıncası yoksa şifa uyumlamalarına tekrar katılmak istiyorum..

Taşıdığım ve uyguladığım şeyleri çıkartma gibi bir niyetim yok :) Fakat sizi anlıyorum . Yetenekler kayıp edilmez sadace üstü örtülebilir.Çalıştığım zaman hepsini geri alabileceğimi düşünüyorum fakat şimdi zamanı değil sadece :) Fikirleriniz iyi oldu,sağolun.

Yeteneklerinizi geçici bir süreyle kaybetmenizin sebebi;yapılması istenmeyen şeyleri yapmanız olabilir.Eskisi gibi yapmadığınız zaman geri alabilirsiniz.Zaman;zaman kaybolmalar da oluyor.Fakat sizin dediklerinizden anladığım uzun bir süredir bir hissiyatınızın dahi olmadığı.Bu bakımdan verdiğiniz sözleri tutmadığınızı düşünüyorum.Sözleri tuttuğunuz anda o pencere yeniden size açılacaktır :)

Bu arada güzel bir arınmadan sonra;onlarla da konuşabilirsiniz bunu.Sebebini öğrenebilirsiniz;ne yapmanız gerektiğinide.

Sevgiyle Kalın...

tam üstüne bastın ayağını çek... bazı yerlerde yazdım belki denk gelmişsindir..ama ben yazarken dualardan değilde paranormal deneylerden kaynaklandığını yazdım.internette falan görüyorum yatağa girerken bir ayetel kürsi'yi okuyanı sabaha kadar bir melek koruyormuş.ben de hergece yatağa girdiğimde 5 tane dua okurdum. şimdi yaşamdan zevk alamıyorum sanki soyut bir rüyadayım. bazen etrafı dağıtasım var amaan ne de olsa rüyadayım. kısacası hayattan zevk alamıyorum.ama bu iyi birşey de olabilir. net bir sonuca ulaşırsan benide bilgilendirirsen sevinirim..bende bayağı bir araştırdım ama birşey bulamadım.

Bana olmadı fakat arkadaşıma olmuştu buna benzer bir olay artık psi wheel dahi yapamıyor..Araştırmasına göre yeteneklerini başkalarına söylemiş falan yetenekleri kaybolmuş..Bende söylüyordum bunu duyunca söylemeyi bıraktım ve daha rahat yapabiliyorum telekineziyi...Belki sebebi başkalarına anlatıp egonuzu arttırmaktır?

Bunun bilincindeyim öyle olmadı :) Anladığım kadarıyla yapmış ve yaptırmış olduğum uygulamalar.Bu bir bakıma iyi oldu , az az bir çok konuda yeteneğe sahip olmaktansa bir konuya eğilip ilerlemek daha da iyi oldu.Yaşayarak deneyimleyerek iyi yada kötü herşeyi netleştirip öğreniyoruz.Falı durusezi ve durugörüye az da olsa sahiptim ve bunlar yarım yarım olduğu için beni yavaşlatıyordu.İlerleyip tek bir yetenegin üzerinde durmaya karar verdim bu süreç içerinde. İnşallah daha güzel şeyler olucak..

İyi forumlar..

Geri