"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yetenek Olabilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ori

🌙
Moderator
Arkadaşlar biraz önce telefondan müzik dinliyordum ve telefondan gelen sesin dalgalarını gördüm çok garip müzik bitti dalga gitti müzik tekrara alınca tekrar dalgalanmaya başladı. Ses dalgalarını görmek mümkün değil diye biliyorum ama hayal görmüş olabilir miyim diye düşünüyorum ama bir yandan da yetenek olabilir mi diye aklıma takıldı. Sizce ne olabilir?

insanoğlunun da yaptığı daha neleri göreceğiz daha düşünüyorum da boşu boşuna yaradan bize en üstün varlık dememiş.

Renk ya da nasıl dalgalandığı hakkında bilgim yok, sadece yaptığım sohbetlerde laf geçti, bu da oluyor gibisinden cümleler ile. Özellikle araştırdığım bir konu değildi yani.

Yanlış hatırlamıyor isem, Beethoven de görürmüş, notalarının rengini dalgalarını.Kompozisyonlarındaki başarıyı bu özel durumuna bağlandığını okumuştum.. Ama bayağı zaman oldu okuyalı, Beethoven diye hatırlıyorum.

Ben de Beethoven diye biliyorum. Ömrünün sonlarına doğru kulakları az işitmeye başlamış zaten. Neden olmasın ki aynı şartları sağlayıp başka şarkılarla da denemeler yapabilirsiniz. Bu konuda kendinizi geliştirebilirsiniz. Şayet farklı şarkılarda çok denemenize rağmen olmuyorsa hayal görüp görmediğinizi anlamak için tekrar bahsettiğiniz şarkıyı açıp kontrol edebilirsiniz. :)

Vaktim olduğunda diğer denemeleri yapabilirim. Yeteneğim varsa çok mutlu olacağım ve bu yeteneği kullanacağım. :)

Bende ses dalgalarını renk olarak görüyorum ama ilk defa buraya yazdım deli olduğumu düşünebilirler...

Bir program izlemiştim oradaki kadın ses dalgalarını görebiliyor ve her ses dalgasının nasıl oluyorsa tadını alabiliyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri