"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Tema

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu temeda güzel ama ben diğerine alışmıştım siteyi açınca ne olmuş buraya diyerek şaşırdım. Ben eskisini kullanacağım o daha gizemliydi :)

Herkesin gecmis yilini kutluyor gelecek yilin ve yillarin hayirlara vesile olmasini diliyorum.

Bende diger arkadaslara katiliyorum, tebrikler guzel bir tema olmus. Daha degisik ve modern spiritualism havasi veriyor.Yalniz benim merak ettigim dairelerdeki sembollerin bir anlami varmidir, tam cikartamadim?

Temayı ben hazırladım, beğenmenize sevindim.

İki tema olarak kalacak isteyen istediğini kullansın diye. Zaten bazı üyelerimiz eski temanın kendileri için uygun olmadığını söyledği için altarnatif bir tema daha yapayım diye başladım. Sonra benim de hoşuma gitti ana tema yapmaya karar verdim.
Bir de yeni yıl, yeni tema olsun istedim.
Evet yandaki sembollerin anlamı var tabii ki. İnceleyin. Eski sitedeki resimlerini hepsinin anlamı vardı. Beyin üzerine yapılan araştırmalar ve S. Freud ile Erich Fromm' un birbirlerine gönderdikleri mektuplar vardı.
Bu temeda da solomon cadılık astroloji, geometri, kabala gibi pek çok unsur var

Ben sahsen bu temayla astigmat gozlerime bayram yaptirdim onceki bana cok yorucu geliyordu simdi yazilari daha rahat okuyabiliyorum , zemin koyu renk olmasina ragmen onceki temadan daha cok sevdim ve rahat ettim .Tesekkur ederim.

Tek kelimeyle harika!!! Bayıldım yeni temaya, siyah ağırlıklı bir tema evet ama bana daha sıcak geldi.. Teşekkür ediyorum bütün Mabet sorumlularına, saygılarımla...

Yeni tema kesinlikle çok güzel olmuş.Siteye girişimde epey şaşırdım yeni tema ile karşılaşınca ve ilk ağzımdan çıkan kelime harikaydı.Gerçekten çok havalı bir havası olmuş sitenin. :D Yapanların ellerine sağlık.

bu tema süper olmuşş diğer temayı kullanamıyordum ve çooooookkkk ağırdııı teşekkür ederimm kendii adıma süper oldu

Çok güzel olmuş :) Siteye girince süpriz oldu bir anda. En sevdiğim renkler siyah, mor ve mavi elinize sağlık :)

Diğeri de iyiydi bu da süper olmuş.Ben de yazıları daha net okuyabiliyorum.
Ellerinize sağlık.

Emeği geçenlerin ellerine sağlık,tema gerçekten çok güzel olmuş.Özellikle en altta Gizli Mabet harflerinin daireler içinde yok olması çok hoşuma gitti.Eski tema ile kıyaslanabilcek yanlar tabiki vardır ama buda bir emek ürünüdür.

Arkadaşlar ben eski tema yapıyorum ama kayıtlı kalmıyor tarayıcıyı kapatınca tekrar bu yeni temaya dönüyor. Kayıtlı kalmasını nasıl sağlayabilirim.

Geri