"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Tema

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ori

🌙
Moderator
ang2n8.jpg

Arkadaşlar forum teması değişti ama diğer temayı çok sevmiştim şahsen. Ben bi önceki temayı tercih ederdim. :)

Yeni tema hakkında fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Bence yeni tema daha hareketli ve canlı
Tabi yöneticiler eğer bunu böyle yapmışsa bir bildikleri vardır.
Biza fazla karışmak düşmez :)

Daha kısa yol: Sayfanın en altında solda bir kutucuk var. Oradaki oka tıklayın. Şu anki tema BLuEVO. Diğerini seçerseniz eski tema gelir.

Çok teşekkürler. +rep ;)
Biz bu rep sistemini zaten forum içinde kalabalıklık olmasın diye yaptık. Yani rep verdiğinizde kişiler zaten Profillerine girdiklerinde görebildiklerinden aynı anda forum içinde belirtmenize gerek kalmıyor. Teşekkürlerinizi sadece rep vererek ve isterseniz açıklamasını da yazarak oradan yapmanız daha uygun olacaktır.

Ben eski temayı kullanıyorum gözlerimi fazla yormuyor :) Sayfanın altından yaptım açıklamalar için sağolun.

Bu tema daha orijinal olmuş, önceki tarihi çağlardan kalma gibiydi :) En üstteki ay resmi mükemmel bir hava katmış. Çok güzel, yapanın ellerine sağlık.

Yeni tema guzel olmus ancak bende forum sayfasina giden ustteki, anasayfa butonunun hemen yanindaki buton gorunmediginden, eski temaya donus yapmak yapmak zorunda kaldim. Emek verenlere tesekkurler.

ben bunu daha çok beğendim..:))renkler tonlar çok hoş.. ve bence herkesten bir parça taşır gibi gözkırpıyor etrafa.. yıldızların parlaklığı ve gecenin gizemini yansıtıyor..:)) ne denilebilinir ki..harika..

Ben bunu çok sevdim :) Ayrıca okumam sakine geldi birden woww oldum :)
Eskisi açıkça hem gözümü yoruyordu hem de sanki biraz biraz kasvetliydi :p

Geri