"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni site arayüzü

Godric1461

Kayıtlı Üye
Sitenin eskiden beri üyesiyim.Bu yeni arayüz den sonra mobil den siteye girer girmez telefon yanmaya başlıyor resmen.Yolun da gitmeyen bir şeyler var sanki.Sadece bu site de oluyor bu.Önceden olmuyordu yeni arayüz den sonra başladı.Arka planda işlemciyi sömüren yazılımlardan şüphelenmeye başladım.Site adminleri ilgilenirse sevinirim.

Evet ben de fark ettim. Üst düzey bir telefon kullanmama rağmen siteye tarayıcıdan girdiğim an telefon elimi yakacak kadar ısınıyor. Bir tek burada oluyor

Çok ilginç.Benim telefonum öyle performansı yüksek bir telefon değil.Ama şu ana kadar hiç bahsedilen sorunları yaşamadım.

Ben size şu kadarını söylim birşey ücretsizse ürün sizsinizdir ! Daha fazla açıklamaya gerek yok :) sadece 1 kişi değil bir çok kişi bu durumdan şikayetçi olduğu icin kontrol edicem eğer tahmin ettiğim olay gerçekleşiyorsa( coin) kurtuluşları yok elimden !

Ayrıntılı wireshark üzerinde çalışıyorum ama bu yeterli our Türkiyenin en büyük forum sitesi turkmmo a girilip test edildi dünya üzerinde en büyük video paylaşım platformunda test edildi dünyaca tanınmış reklam şirketlerinle çaıştığı sürece bilgilerinizin paylaşılması önemsiz birşey ama burada bilinmedik şirketler mevcut İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan gizlimabet.com'daki içeriklerden içeriği yazan sorumludur. uyarısından anlaşılacağı gibi site şikayet edilse bile sorumlu tutulamaz o yüzden içi rahat :) sevgili kerim ali doğacı saklı yapmak yerine reklam bannerleri göster derim :)

http://sendvid.com/pz6tqig5

Geri