AklımKarıstı
Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese merhaba. Bunu burada anlatmam umarım doğdurudur. Ben 2 gün önce fal bakan bir kızla tanıştım. Beni hiç tanımıyor kız bende onu tanımıyorum fakat baska arkadaslarım bana fal bak derken o benim adımı sordu ve benden çok yüksek enerji aldıgını söyledi. Daha önceleri biyoenerjiyle uğraşan biriside yoğun enerjim oldugunu ve şifacı olarak dünyaya geldiğimi söylemişti. Fakat eğitim paralı olduğu için pek güvenememiştim açıkçası. Konumuza dönersek kızla 3 gün sonra tekrar bulusmak istedim. Kıza bende bazı şeyler yapıyorum dedim. Rüya kontrollerimden bahsettim. İstediğim gibi şekillendirdiğimden ve bazı mesajlı rüyalarımı söyledim. O ise çok mutlu oldu ve ilk gördüğüm andan itibaren ilk öğrencim olacağını biliyordum ama söyletmiyorlardı dedi. Bu arada cinlerden yardım almıyor. İyilikle kullanıyor yeteneğini dediğine göre. Bana kendi falını bakmamı istedi. Ben de baktım ve çok şeyi bildiğimi söyledi ve ilk bakışıma göre çok iyi olduğunusöylerken sevindiği belliydi. Sizce doğruluk payı var mı bu olayın ben inanıyorum ama görüşlerinizi merak ettim.
Bir de benim ilk öğrencisi olacağımı söyledi. Bunu da eklemek istiyorum.
Bir de benim ilk öğrencisi olacağımı söyledi. Bunu da eklemek istiyorum.