yeni buluşmalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan artenas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

artenas

Kayıtlı Üye
gördüğüm kadarıyla sadece ankara ve istanbulda buluşma yapılmış ve uzun zamandır bir buluşma yok tabi isteğim özellikle sitede yönetici olanların da katıldığı bir buluşma ancak onlar katılamasada çeşitli illerde buluşmalar düzenlenmesi hoş olur varsa anket hazırlayabilen biri önce bölge bölge daha sonra il il anket hazırlanıp en azından birbirine yakın olan ve görüşebilecek olan site kullanıcıları birbiriyle tanışabilir

Konuyu açarken etkinlik düzenlemek için bizden izin aldınız mı? Etkinlik düzenlenecekse bunu sadece Yönetim yapabilir arkadaşlar. Bazı karışıklıkların ve olabilecek sorunların önüne geçebilmemiz için bunu böyle uygun buluyoruz. Etkinlik olacağı zaman buradan haber veriyoruz. Sevgiler..

Ankarayıda ben çok merak ederim. Okul zamanlarımızda bazı okullar anıtkabire giderdi ziyaret içn. Atatürkün özel eşyaları ve yattığı yatak vs.. çok istiyodum görmeyi.

Ama malesefki böyle bir gezi düzenlemediler. :(
Hep aklımda kalmıştır. Babam ankarada hemoroid hastalığı içn gitmişlerdi ve uzmanını orda bulup ,operasyon geççridi ve çok ii şuanda.

Düşünün ozman bile gidemedim :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri