"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Başlayanlar İçin Güçleri Kullanma Kılavuzu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan My_soul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gerçekten çok güzel benim bu tür şeylere ihtiyacım vardı. Daha yeni başlıyorum çünkü. Yavaş yavaş anlıyarak hepsini okuyorum konuya abone oldum. Sabitlensin lütfen

Geçenlerde kızıma bağırdım, dediğimi yaptı ayna karşımda idi ve yüzümde bir tebessüm belirdi öylesine. Üzerine düşündüm aslında 6 yaşindaki kızıma söz geçirdim, kendime kızgın olmama rağmen, kendimi kazanmış hissettim. Aslında egom kazanmış, o gülen egommuş meğerse. Kendime kızgındım, yerini pişmanlığa bırakıyor. İçimdeki pişmanlık duygusu farkındalıktan mı yoksa yine egom mu? Neyse yazılarınızın devamını bekliyorum, hepsini okumaya çalışıyorum. Teşekkürler. :)

Meditasyon uygulamasını yaptım ama ilk denediğim için çok korktum ve şu an kendimi bir tuhaf hissediyorum, sanki çevremdeki herşeyin farkındayım, size sorum şu; Eğer meditasyonda çok ilerlersek, meditasyonu bitirme aşaması nasıl olacak, meditasyon nasıl bitirilir? Karnımızda oluşan bu tuhaf his ve farkındalık, meditasyondan sonra ne kadar bizle kalır? Sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.

Ölüm kaçınılmaz son. Sonun başlangıcı esasında, biz neden yaratıldık, biz neyiz, ne yapmamız lazım, biz ne olacağız sorularını sormamız lazım kendimize... Düşününki apar topar bir yere getirildiniz, hemen düşünmez misiniz bizi kim getirdi buraya, biz ne yapacağız burada, sonumuz ne olacak bizim diye... İşte siz dünyaya yaratıldınız ve getirildiniz. Size sormadılar ve ne yapmanız, niye gönderildiğinizi, gönderilmeden önce söylemediler. Sadece size bir Kılavuz kitap gönderdiler ve sizi koruyan ve bakan sizin sorularınızı cevaplayacak; biri hemcinsiniz biri farklı cinsten iki şahıs verdiler size. Siz de o yüzden soru sorun, ilk geldiğinizde, ne yeri ne o şahısların kimler olduğunu ve nasıl geldiğinizi bilmiyordunuz. O yüzden soru sorun, bulun cevabını, soru sorun ve arayın cevabını.

Yarım saatir sitede arıyorum ama nefes tekniklerini bulamadım. Rica etsem url verebilir misiniz?

Yoga- meditasyon bölümündeki konulara bakınız.

Sayın Sekhmet,
''Meditasyon uygulamasını yaptım ama ilk denediğim için çok korktum ve şu an kendimi bir tuhaf hissediyorum, sanki çevremdeki herşeyin farkındayım, size sorum şu; Eğer meditasyonda çok ilerlersek, meditasyonu bitirme aşaması nasıl olacak, meditasyon nasıl bitirilir? Karnımızda oluşan bu tuhaf his ve farkındalık, meditasyondan sonra ne kadar bizle kalır? Sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim.'' demişsniz.

Bir defa ile farkındalık ortaya çıkmaz, bahsedilen sizin anladığınız anlamda farkındalık değildir. Meditasyonun asıl amacı, zihni sakinleştirip düşüncelere takılmadan anda kalabilmektir. Kendinize amaç belirleyip meditasyona başlayamazsınız, amaç amaçsızlık olmalı. Hedef hiçlik olmalı. Nasıl ki bilgisayarınızı çok dosyayla yüklerseniz, çöker. Arada yedeklemek ve boşaltmak gerekir, zihni de bu şekilde boşaltıp yeni verilere yer açmalıyız. Zihin sessizleşmeye başladığında sezgiler devreye girer. Ancak bu da bir seferde kolaylıkla başarılacak bir şey değildir. Çevremdeki her şeyin farkına vardım demeniz bile zihninizin hala devrede olduğunu gösterir. Karnınızda gerçekten bir şey hissetmiş olabilirsiniz veya onu hissetmek üzere meditasyona başladığınız için zihniniz size oyun oynamış olabilir. Karnınızda ki his sonrasında normale döner.
Meditasyonu sabah kalkınca aç karnına ve gece yatmadan 5 veya 10 dk. süre ile yapmak yeterlidir.

İslam'da ve dinde evet istemek var..dilemek var..dua var..yani en iyisini,en güzelini isteyebiliriz Yaradan'dan..Bunu yok sananlar var mı yoksa? Çünkü birçok konuda sanki böyle algılanıyor diye düşünüyorum..elbetteki istemek var..en iyiyi ve en güzeli..ama nasip olma meselesi de var..Allah'ın taktiride var yani..

Güzel bir paylaşım olmuş, sağolun. Yalnız linklerde sorun var galiba, onları yenileyebilirseniz, gerçekten çok sevineceğim.:)

Sitemiz kısa süre önce bakıma alındığı ve bazı veriler kaybolduğu için linkler bozulmuş veya silinmiş olabilir. Yeni link en kısa sürede eklenecektir.

Site çok güzel, çok bilgim olmadığı için paylaşım yapamıyorum, kusura bakmayın. Ha bir de unutmadan, yazı beyaz zemin üzerine beyaz fontla yazıldığı için okunmuyor. Ancak seçim yapıp da okuyabiliyoruz. Bu sorunu düzeltirseniz çok memnun olacağım herkes sağlıcakla kalsın.

Oğuzhan Korkmaz gerçekten bu konuda uzman bir kişi yazılarını ben beğeniyle okuyordum, okuyacağım da. Gerçekten her şeyi ben bu adamdan öğrendim , umarım sizlere de yararı olacaktır.

Site çok güzel, çok bilgim olmadığı için paylaşım yapamıyorum, kusura bakmayın. Ha bir de unutmadan, yazı beyaz zemin üzerine beyaz fontla yazıldığı için okunmuyor. Ancak seçim yapıp da okuyabiliyoruz. Bu sorunu düzeltirseniz çok memnun olacağım herkes sağlıcakla kalsın.

Konunun yazı rengi düzeltildi, rahatlıkla okuyabilirsiniz:)

Merhabalar forumunuzda yeniyim. Bu güçlere karşı son derece inançlıyım. Ve kendi kendimi teavi etmek istiyorum. Yularıda verdiğiniz linkler çalışmıyor günceller iseniz sevinirim. Bütün arkadaşlarıma ve yoldaşlarımıza iyi çalışmalar dilerim.

Çok güzel paylaşım olmuş gerçekten. Bunları başarıyla uyguladığımız zaman kineziler,durugörü ve astral seyahatleri kolay bir şekilde yapabiliriz öyle mi?

Evet yazıların hepsi gerçekten çok ilgi çekici en çok farkında-lığın dikkatimi çektiği kararını vermemi sağladı.

gerçekten güzel bir paylaşım her ne kadar bazı yerleri bana ters olsa da ellerinize sağlık çok işime yaradı.

Geri