AuroraBorealis
Kayıtlı Üye
Yengeç burcunun bu kadar hassas olmasının sebebi nedir? Sadece yönetici gezegenin ay olması durumu olduğundan açıklaması artık yeterli gelmemekte bana.Hayattaki amacının duygularını dizginlemek olması o kadar zor ki. Çığ gibi üzerine gelen karları durdurmaya çalışmak gibi.Tıkanıp kabuğa çekilmek istemesede kendini dış dünyadan soyutlamak zorunda kalmaktan çok sıkıldım.Tüm yengeç burçları böyle mi hissediyor ? Yoksa yengece yükselen yengeç olma durumu mu beni böyle etkilemekte ? Forumdaki yengeçleri desteğe çağırmaktayım siz nasıl baş ediyorsunuz? Çünkü ben çok yoruldum.Kendi inişlerimden çıkışlarımdan..Yine kendimi kabuğumda bulduğum bir dönemdeyim resmen eşimden başka kimseyle iletişim kuramıyor ;kurmak istemiyorum çünkü iki dakikalık bir arkadaşça muhabbette bile kişilerin art niyet (yada negatif enerji diyelim) yada egolarında kaybolmuşluğunu sezinliyorum ve istemsizce tüm iletişim becerilerim kitleniyor. Konuşmak istemiyor sadece tebessümle geçiştirebileceğim kadar geçiştiriyorum. Bu gibi bir duruma düştüğümde zar zor kendime yeten enerjim sömürülüyor resmen uyuklamak istiyorum.Bu gibi durumları tüm yengeç burçları yaşıyor mu ?