Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
-Yay burcu ateş karekterlidir,Terazi hava karekterli...Terazi evlilik burcudur.Yay bekarlar burcudur eğer Yay evlenmeye karar verdiyse özgürlük aşığında sular durulmuş demektir.Terazi ve yay birlikteliğinde ,uygun bir evlilik çıkabilir ...Terazi Yayda aradığı heyecanı ,Yayda Terazinin kendine has güzelliğini,sosyalliğini ,hoşgörülüğünü cezbedecektir...
-Evlilik yılınız yada ayınız her iki çiftin horoskobuna hatta numarolojilerine bakılarak değerlendirilmelidir...
Ben hava elementiyim ve ateş elementi olanlarla asla anlaşamam.Yay ve aslan tamaman zıt düşünce ve soğukluk oluyor aramızda.Onlarla evlilik hayali bile kötü.Tabi bu benim deneyimim yükselen burç birçok şeyi değiştiriyor.
Ben hava elementiyim ve ateş elementi olanlarla asla anlaşamam.Yay ve aslan tamaman zıt düşünce ve soğukluk oluyor aramızda.Onlarla evlilik hayali bile kötü.Tabi bu benim deneyimim yükselen burç birçok şeyi değiştiriyor.