furchtloser
Kayıtlı Üye
kardeşim hacas ilmini öğrenmk istiyorum yardım edebilirmisiniz
çağırınca nolyo amaç ne yani para mı güç mü istek mi öle herkesin çağırabilceğini sanmıyorum ki çağırılsada çok tehlikeli bi iş akıl karı değil-Perşembe gecesi,rizayet orucuna niyet edılır.Hayvandan çıkma(et,süt,yumurta,margarın yag vb) yenmez rizayet orucu 3 gunden başlar.3 gun boyunca tahıllı ekmek,sebze ve ıçınde hayvansal ürün olmayan gıdalar yenır.1.gun abdest alınır tam bir itikat ile kimsenin olmadıgı sessız bor yerde,yasin suresi okumaya başlanır 41 tane yasin suresi ara vermeden okunur.2. Ve 3. Gunlerde de 41 adet yasin suresi okunur.
-3.günün sonunda yasin suresinin hüddamı karşınıza gelır korkmamanız gerekır sıze "selamün aleyküm"der.Sizde selamınızı verir istedıgınız niyetınızı söylersınız,hüddam size 1 gunluk bır sınava tabii tutar,eger sınavı gecersenız 5.gece sıze gece yarısı siyah bir taş getırır.Anlaşmayı yapar ve hüddamı emrınıze alırsınız.
Kaynak:Havas Esrarı
İnançlı kişiler nerede olursa olsun bilgilerini paylaşırlar demek ne demek anlatırmısınız bana lütfen. Yani biz bilgiyi kişileri düşündüğümüz için vermediğimizi söyleyince inançsız mı olduk. Sizin inancınız bu doğrultuda olabilir. Ama bizim hem ahlaki hem de insani inançlarımızda böyle bir durum yok. Size vereceğim bilgiyi sizin hak edip hak etmediğiniz doğrusunu ne yapacağız. Size göre evet siz harika bir insansınız ve ya tam bilgi ve tecrübeye sahipsiniz. Ama bunu bize göstermelisiniz ki o zaman biz de bunu kendi doğrularımıza göre ölçüp tartalım değil mi. Hak ise bu hak sadece size özel olmamalı. Sitemizde bu bilgileri kullanabileceğine inandığım ve sizden daha ilim sahibi olduğunu düşündüğüm kişiler var iken bu bilgiyi neden sizinle paylaşmalıyım. Sizi kırmak gibi bir düşüncem yok ama lütfen bir konuya mesaj yazarken önce ölçüp tartın. Ve mesajın nereye gittiğini bir düşünün. Sevgi ve Işıkla...
Derken gercekten maddelesmis ellenen saklanabilen bir taş mı yoksa vizyon gibi verili ama gercekte görünmeyen bir tas mı ?
peki korunma nasıl yapılıcakBu uygulama detaylı anlatılmıştır.Tam bir kanaat ile yapıldıgında uygulamada başarı kazanılır.
tam uygulamayı verin o zamanBu tertibin azameti de var. Eksik bilgi..
Anlaşma derken?-Perşembe gecesi,rizayet orucuna niyet edılır.Hayvandan çıkma(et,süt,yumurta,margarın yag vb) yenmez rizayet orucu 3 gunden başlar.3 gun boyunca tahıllı ekmek,sebze ve ıçınde hayvansal ürün olmayan gıdalar yenır.1.gun abdest alınır tam bir itikat ile kimsenin olmadıgı sessız bor yerde,yasin suresi okumaya başlanır 41 tane yasin suresi ara vermeden okunur.2. Ve 3. Gunlerde de 41 adet yasin suresi okunur.
-3.günün sonunda yasin suresinin hüddamı karşınıza gelır korkmamanız gerekır sıze "selamün aleyküm"der.Sizde selamınızı verir istedıgınız niyetınızı söylersınız,hüddam size 1 gunluk bır sınava tabii tutar,eger sınavı gecersenız 5.gece sıze gece yarısı siyah bir taş getırır.Anlaşmayı yapar ve hüddamı emrınıze alırsınız.
Kaynak:Havas Esrarı