"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yasin Suresi ve hissettiklerim

mehmet970

Kayıtlı Üye
Geçenlerde ilk kez Yasin Suresi okudum netten buldum ve abdest aldım okudum ama bi yerden sonra sanki içimde bişeyler hissettim . Az önce bi konu okudum burda ordan aklıma geldi de yasin suresini okurken bi yerden sonra içimden bi kıpırdama geldi yani tarif edemiyorum ama işte sanki heyecan bastı ve onu hissedince ben daha hızlı okumaya başladım ve okuyunca geçti . Sizce nedir benim hissettiğim ? Teşekkür ederim .

Seni çağırıyor gel bana diyor. Al abdestini tekrar tekrar oku diyor. Anlamını da okumanı tavsiye ederim. Doğru yola bir adım olur.

Yasin suresini zamanında çok kişi okudu ve okumaya devam ediyor. Kelimelere yüklenen bir enerji var...

yasin suresi çok değerli bir sure okudukça anlıyor insan.ilk okumada olan sıkıntılar şeytanın verdiği vesveseler okudukça geçer

Ben de onceleri yasin i serif i yavas okurdum,bi kac okumadan sonra cok hizli okumaya basladim,her okuyusumda heyecanlandirim bende.

Geri