"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaşıma göre çok çocuksuyum

bende 22 yaşımdayım ama dış görüntüm 16 gösteriyomuş ben hep canlı renkler giymeyi çok severim ama babam nefret ediyorum ondan hep bana salak gerizekalı der küfür eder bıktım artık ondaan nefret ediyorum neden bir an önce geberip gitmiyor ki yeterince hayatımı mahvetti sayesinde çalışmaktan üniversite okuyamadım pislik kpss için dershaneye yazıldım parasını kendim ödüyorum bana faturaları gösterip senin geleceğin bu onlara para yatırma diyor bu kadar iğrenç bencil bi insaan keşke kimsesiz olsaydım

Sakin olun sayin hoşgeldin yaa.
Ilk olarak, paylasmanizda sakinca yok fakat konuyla alakasiz ve nefret dolu cümleler iceriyor. Atilan ok geri dönmez. Konusurken ihtiyatin elinizden kayip gitmesine lütfen izin vermeyiniz. Hala gencsiniz. Ölmediginiz sürece önünüzde uzun bir yol var. Neden yeni bir hayata baslama karari almiyorsunuz. Belki o zaman cogu sey degisecektir, babaniz bile. Saygilarimla.

bende 22 yaşımdayım ama dış görüntüm 16 gösteriyomuş ben hep canlı renkler giymeyi çok severim ama babam nefret ediyorum ondan hep bana salak gerizekalı der küfür eder bıktım artık ondaan nefret ediyorum neden bir an önce geberip gitmiyor ki yeterince hayatımı mahvetti sayesinde çalışmaktan üniversite okuyamadım pislik kpss için dershaneye yazıldım parasını kendim ödüyorum bana faturaları gösterip senin geleceğin bu onlara para yatırma diyor bu kadar iğrenç bencil bi insaan keşke kimsesiz olsaydım

Aslında bir açıdan size hak veriyorum..bir babanın evladına bu tarz yaklaşması çok yalnış..ama gel anlat bazı babalara..evlatlarına tek yaptıkları eleştiri ebeveynlerinin genelinin..tek birşeye odaklanmışlar..evlatlarının başarıları..ders notları..iyi bir sosyal mevki ve para kazanmaları..oysa evlatlarını sadece sevmeliler..evlatlar sadece sevilmek için gönderilmişler çünkü anne babalara..evlatların başarılarıyla ego tatmini için değil..

Tamam babanızı eleştirdim evet ama şu da var..babanız farkında değil belli ki size verdiği zararın..hihayetinde bir baba..illaki sizi seviyordur..varsın sizi anlamasın..demekki yaşı büyük ama ruhu hala çocuk yada çocuktan da beter bir baba var karşınızda..hoşgörün bence..Allah babanıza sevgi nasip eder inşallah..ya da belki sevgisi vardır da bunu gösteremiyordur..büyük ihtimal böyledir..çünkügenelde her anne baba evladını çok sever..

Bence biraz alakalı oldu..babaların çocuksuluğudur aslında böyle tavırları..çocuksuluk bazen böyle yansıyabilir malesef..çocuk olmasa evladına böyle zarar verir mi?..

Herkesin bir yanlışı vardır .. Babalar'da çocuklarının iyi olmasını başarılı olmasını ister ama bazı babalar otoriter davranır .. Bu arkadaşın anllattığıda öyle .. Benim babam bana da kızar ama kızarken haklı .. Normal zamanlar'dada çocuk gibiyiz ben karnına sarılırım öperim yanaklarını sıkarım filan ama dediğim gibi bazı babalar otoriter .

Herkesin bir yanlışı vardır .. Babalar'da çocuklarının iyi olmasını başarılı olmasını ister ama bazı babalar otoriter davranır .. Bu arkadaşın anllattığıda öyle .. Benim babam bana da kızar ama kızarken haklı .. Normal zamanlar'dada çocuk gibiyiz ben karnına sarılırım öperim yanaklarını sıkarım filan ama dediğim gibi bazı babalar otoriter .

Tamam bu otorite ama çocuğunu anlayamamakta olgun olmamak..çocuksuluktan bile öte birşey belki bu anlayışsızkı..yani ben buna çocuksuluk dedimya,çocuksuluğa haksızlık ettim belkide..

Ve özür dilerim..konunuza saygısızlık etmek istemem..sadece o arkadaşın durumuna üzlüp yardım etmek istemiştim..

Tamam bu otorite ama çocuğunu anlayamamakta olgun olmamak..çocuksuluktan bile öte birşey belki bu anlayışsızkı..yani ben buna çocuksuluk dedimya,çocuksuluğa haksızlık ettim belkide..

Ve özür dilerim..konunuza saygısızlık etmek istemem..sadece o arkadaşın durumuna üzlüp yardım etmek istemiştim..

Yok saygısızlık etmediniz efendim .. :)

İçimde hep olgun bir insan vardı. Bunun sebebinin de çocukluğumda yetişkinlerle birlikte zaman geçirdiğimden olduğunu düşünüyorum. Demek ki siz daha çok sizden büyükler ile değilde yaşıtlarınızla zaman geçirmişsiniz. Bu da oldunlaşma sürecinizi uzatmış. Çevrenizdekilerde sizi büyümemiş olarak kabul edip çocuksu ilgi ve alaka göstermiş . olabilirler (anne baba). Zaman zaman bana da aynısını yapmaya çalışıyorlar ama sert tepkimle karşılaşınca geri çekiliyorlar.
Bir de hayat insanı yıllandıkça olgunlaştırır. Yaşın 22. Daha erken.
Sevgilerimle.

Olabilir doğaldır Kimisi çocukken büyük gibidir büyümüşte küçülmüş tabiri kullanılan veletlerde sizde görmüşsünüzdür eminim Kimiside başı büyüsede hep biraz çocukcu kalabilir masumanedir minneddardır olumsuz etkileride olabilir malum hayat çok zor insan kılıfında dolaşan yüzlerce şeytani insan görmedim değil İnsanlar acımasız, çıkarcı, zararlı bi hale geldiler yada hep böyleydiler bilmiyorum
İster çocuksu olun ister olgun bir kadın/erkek en önemlisi iyi insan olabilmekte Önce insan olabilmek karşındakine insan gözüyle bakabilmek ve buna bağlı olarak iyi bir insan olmak önemli
Birde şu varki bahsettiğim acımasız, çıkarcı, zararlı insanlardan korunmak için bir kalkan geliştirmek gerek çocuksu tavırlarla bu insanlara kolay yem olabilirsin
Kimseyi sevmek zorunda hissetmemek lazım yada nefret etmemek gerek sadece mesafeli olmak lazım

Geri