"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaşadıklarım büyüden dolayı mı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zsyd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zsyd

Kayıtlı Üye
Başımdan geçen iki olayı size anlatmak istiyorum.Birkaç ay önce namaz kitaplarında yer alan bütün sureleri duaları okuyup yattım.Daha uykuya dalmadan birisi beni ayaklarımdan çekti başım yastıktan düştü resmen ayak bileğimi kavrayışını hissettim.Korkumdan gözlerimi de açamadım tüm gece sabaha kadar dua ettim.4 gün önce sabaha karşı yatağıma yattım.Ayak sesi duydum başta hırsız falan sandım ama ses bana yaklaştı ve yorganımı kafama kadar örttü ve ayak sesi kayboldu.Yanıma gelen ne annem ne de başkasıydı.Tabi ben yine sabaha kadar uyuyamadım korkudan ne kadar dua ettim bilmiyorum sonra uyuyakalmışım.Bu yaşadıklarımı babanneme anlattım belki bilir diye bana üzerimde büyü olabileceğini söyledi .Bu sitede yaşadıklarımı daha iyi yorumlayacak üyeler oldugunu biliyorum .Lütfen bana yardım edin artık doğru düzgün uyuyamıyorumm korkudan ya tekrar gelirlerse diye.Ne yapmalıyım??

Bakım yaptırmadan birşey anlayamazsınız. Öncelikle bir bakım yaptırın eğer büyü gibi bir şey yoksa psiklojik tedaviye başlayın. Düşündükçe binbir şüphe sarar zihninizi geceleriniz daha çok kabusa dönmeden bir uzmana danışmanız şart. Ayrıca uyurken yatarken 7 tane ayetel kürsi okursanız buda kısa süreli koruma sağlar.

Cevabınız için çok teşekkür ederim ama anlamadığım bir şey var bakım yaptırmadan kastınız nedir ne yapmam gerekiyor?

Cevabınız için çok teşekkür ederim ama anlamadığım bir şey var bakım yaptırmadan kastınız nedir ne yapmam gerekiyor?

Yani üzerinizde herhangi bir büyü musallat olup olmadığının anlaşılması için...Bu işi bilen tecrübeli birinin size bakması gerekiyor...bende bu süre içinde yatmadan önce 7 adet ayetel kürsi okumanızı tavsiye ederim...

Anladım çok teşekkürler dediğiniz niteliklere sahip birisini bulmaya calışacagım ve yatmadan önce 7 ayetel kürsi okuyacağım.

Üzerinizde büyü veya bir varlık olduğundan şüpheliyseniz bu işlerle ilgilenen uzmanlara danışmalısınız. Bakımdan kastım medyum, hoca vs. bu işleri yapan kişiler. Site yönetimi ilede iletişime geçebilirsiniz tabiki. Şüphe şüpheyi doğurur. Bunu bir kez yaşadıysanız zihninizin bile size bir oyunuda olsa tekrar edecektir. Kendimden biliyorum :) Akıl sağlığınızı tehlikeye atmadan bir bilene danışın. Bu yaşadıklarınız sadece bilinçaltı veya gerçekten üzerinizdeki kötü etkilerden oluşuyor olabilir.

Bu yaşadıkların geçicidir.Bunları hemen unutmalısın ve önce tevbe edip namaz kılmalısın.Ayrıca Kuran-ı Kerim okuyup dua edersen şifa bulursun.

Üzerinizde büyü veya bir varlık olduğundan şüpheliyseniz bu işlerle ilgilenen uzmanlara danışmalısınız. Bakımdan kastım medyum, hoca vs. bu işleri yapan kişiler. Site yönetimi ilede iletişime geçebilirsiniz tabiki. Şüphe şüpheyi doğurur. Bunu bir kez yaşadıysanız zihninizin bile size bir oyunuda olsa tekrar edecektir. Kendimden biliyorum :) Akıl sağlığınızı tehlikeye atmadan bir bilene danışın. Bu yaşadıklarınız sadece bilinçaltı veya gerçekten üzerinizdeki kötü etkilerden oluşuyor olabilir.

Büyü ihtimalini hiç düşünmemiştim yinede içimin rahat olması için bilen birisine gideceğim sonrasında da psikolog .Tekrar teşekkürler

Bu yaşadıkların geçicidir.Bunları hemen unutmalısın ve önce tevbe edip namaz kılmalısın.Ayrıca Kuran-ı Kerim okuyup dua edersen şifa bulursun.

İlk yaşadığım olayı tam unutmuşken bunu yaşamam her şeyi alt üst etti.Her şeyin şifası Kuran-ı Kerim de haklısınız

Bir kağıda Ayetel Kürsiyi yaz sonra şifa ayetlerinide yazdıktan sonra bunun suyunu 7 gün sabah vakitleri aç karnına iç. Kalan suylada yıkandıktan sonra kağıdı yak dumanını nefes ettikten sonra toprağa göm.Ayrıca 7 Ayetel Kürsiyi yazıp altınada hıfz ayetlerini ekleyin ve bir laylona sardıktan sonra yeşil bir kumaş bezle sarıp dikin ve sağ kolun pazısında taşı Allahın izniyle hiç bir şeyden kormassın ve şifa bulursun.(Namaz kılmayı ve Kuran-ı Kerim okumayı unutma Allah her şeye Kadirdir).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri