Daha da başka bilgi vermek istemiyorum..Dünyada yaşayan cinlerin dünya dışına çıkması,dünya dışında yaşayan cinlerinde dünyaya girmesi yasaktır.Yeryüzünde yaşayan cinler ufo sanılıyor lütfen farkına varın artık lütfen!!!
Farkındalık diyorsunuz uyanış diyorsunuz ama bence doğru bir uyanış olmuyor bu kusura bakmayın sıkıldım artık bu ufo muhabbetinden..Zamanı gelince anlıyacaksınız inşALLAH...
O kadar çok bilinçli ırk var ki, cinler bunun sadece küçük bir bölümü. Üstelik bedensiz sınıfına dahiller. Aslında bir şekilde bedenlidirler de ancak bizimki gibi değil, o ayrı bir alanın konusu.
Bunun dışında kainatta (tüm boyutlarıyla) yaşayan yine bir çok bedenli bedensiz ırk mevcut. Uzaylı diye tabir edilen bir çok ırk bedenlidir, cin çok başka bir şey ve hatta tür.
Üstelik bunların da bir çoğunda din vardır ve daha ileri giderek Müslümanları da vardır diyorum. Müslüman derken ne anladığımıza göre de bakmak lazım, zira aslında Müslümanlık tek dindir, Hristiyanlığı ve Museviliği de ve diğer bildiğiniz bilmediğiniz çok dini de kapsar ki zaten asıl anlatılmak istenen de budur İslamiyette. Hani İslamiyete göre ''orjinal halleri'' diye tabir edilen kısmı olarak söylüyorum. Bunu kullanarak oluşturulan bir dezenformasyon projesi de var ne yazık ki, bahsettiğim o tarafa çekilmesin.
Sizin bu keskin yargınızın sebebini biliyorum sanırım. Belli bir tarihten beridir bazı tarikat ileri gelenleri, uzaylı meselesini dar bir dini görüşle ele alarak ve kusura bakmazlarsa dini de küçülterek kendilerince bir dini kılıfa sokmaya çalışmışlardır,( ki aslında bence dinle örtüşmeyen bir tarafı yok ), birileri kendince iş güzarlık yapıyor. Bu modayı önce Katolik Hristiyan tarikatları başlattı sonra bazı Müslümanlara da bulaştı ne yazık ki. Onlar da işte demonlar, iblisler vs. diye açıklama getirdi. İslami literatüre de cinler olarak geçirildi.
Bu sebeple insanların uyanışı veya farkındalığını sorguladığımız kadar, peşinden gittiğimiz fikirleri de sorgularsak, yani başkalarına değil önce kendimize bakarsak en ala uyanık kalma o şekilde olur. Burada uyanış kelimesine ben de karşıyım, uyanık kalmak daha doğru bir tanım, çünkü insan aslında gayet uyanık ve donanımlı geliyor, sonradan uyutuluyor. Farkındalık işte uyanık kalmak. Kimsenin uyanışa da farkındalığı da ihtiyacı yok aslında, herkes uyanık ama uyutulmamak mesele.