"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

yaşadığım panormal olay

muhammeds02

Kayıtlı Üye
merhaba iyi günler internette pşişik koruma kalkanı nasıl oluşturabilirim araştırdım teknikleri yaptım yaptıktan sonra 45 dakika sonra yürüyüşe çıktım yürüyüş esnasında kalkan hayal gücümle zihneme getirdim hemen sonra ses geldi korktum etrafıma bakındım kimse yok idi korkmuştum aslında ne olduğunu anlamadım kısa anlattım yaşadığımı olayı anlattım

merhaba iyi günler internette pşişik koruma kalkanı nasıl oluşturabilirim araştırdım teknikleri yaptım yaptıktan sonra 45 dakika sonra yürüyüşe çıktım yürüyüş esnasında kalkan hayal gücümle zihneme getirdim hemen sonra ses geldi korktum etrafıma bakındım kimse yok idi korkmuştum aslında ne olduğunu anlamadım kısa anlattım yaşadığımı olayı anlattım
Raslanti yaşamışsinizdir.Olaylari bu kadar büyütmeyin kafanızda...

Raslanti yaşamışsinizdir.Olaylari bu kadar büyütmeyin kafanızda...
Evet bu forumda zaten her şeye tesadüf raslantı takma kafana demek için açıldı zaten. Tesadüftür halisilasyondur. Her şey kafada bitiyor yıl olmuş 2024 hala parapsikolojik şeylere inananlar var yazsaydınız tam olurdu. Kişi böyle bir olay yaşamış tanım koyamamış parapsikoloji için açılan siteye adı üstünde gizli mabet raslantıdır diyip takma yaaaa diyorsun şaka gibi

Evet bu forumda zaten her şeye tesadüf raslantı takma kafana demek için açıldı zaten. Tesadüftür halisilasyondur. Her şey kafada bitiyor yıl olmuş 2024 hala parapsikolojik şeylere inananlar var yazsaydınız tam olurdu. Kişi böyle bir olay yaşamış tanım koyamamış parapsikoloji için açılan siteye adı üstünde gizli mabet raslantıdır diyip takma yaaaa diyorsun şaka gibi
Sevgili Nest bu forumda varlık gördüğünü idda eden ama günün sonunda şizofreni çıkan bin tane üye oldu. İnsanoğlu doğası gereği kendisini özel hissetmek istiyor ve yaşadığı herhangi bir duruma mantıklı bilimsel açıklama yapabilecekken varlıkların onla ilgilendiğini evrenin sadece onun için çalıştığını düşünüyor. Tam tersine siz kişiye teşvik vererek belkide var olan hastalığını harlıyorsunuz.
(Sözüm konu başlığını açan için değildir.)

Geri