Yaşadığım('mız) bu Olay ne anlama geliyor ?

Analiz6827

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Ara 2018
Mesajlar
6
Tepkime puanı
3
Merhaba Saygi Deger Arkadaslarim, ben Fatih B. Almanyada yasiyorum 27 yasindayim ve kücüklügümden bu yana bir cok olay gecti basimdan.
Ama kötü korkunc ama daha korkunc bütün olaylari geciyorum ama su olayi unutamiyorum daha dogrusu unutamiyoruz.

Nerden ve nasil baslayacagimi bilmiyorum..

Nezaman yani tam Tarihi hatirlamasamda assa yukari 2009 2010 senelerinde oldu bu Olay.

Her yaz aylarinda güzel Türkiyemize seyehat etmekdeyiz.
Kaldigimiz yer Aksaray ve bu güzel sehrin kasabalari var. Topakkaya kasabasinda Amcalarim, Dedem vs oturuyor.
Kuzenlerle aramiz hep cok iyidi ve Türkiyemize geldigimizde Babamiza ilk sordugumuz sey; Baba nezaman Topakkayaya gidiyoruz.

Her neyse kisa kesiyorum.

Topakkadayiz heo beraber kahvalti ediyoruz, birlikde vakit geciriyoruz, Ben Ablam ve Kuzenlerimiz kahvaltidan sonra Bağa iniyoruz dolaniyoruz (geziyoruz) oynuyoruz fln sonra hava kararmaya basliyor.

Amcamlarin 2 katli Ev-Apartmani var kasaba yerinde, Catı katı bomboş ve disariya acik bir sekilde yani kuslar vs yuva edinecek sekilde.
Catı katinin hemen bir alt katinda Ben Kuzenim kaliyoruz, Bir alt katda Ablamlar ve Kuzenler.
Onlari alti da Bodrum oluyor.
Evin önünde de bir tane Kangal köpegi var zincirde. Yetiskin bir köpek.

Gelelim simdi o Geceye;

Uyuyoruz.. gece saat 12 yi gecti herkesin uykusu geldi ve yatiyoruz. Kuzenle iki sakalasirken fln uyuya kaliyoruz. Kapimiz Kitli.

Bir ara uyaniyorum ve gözlerimi actigim gibi karsi duvardaki Saati görüyorum. Baktigimda ise saatim tam 3 oldugunu görüyorum.
Istemsizce yatakdan kalkiyorum ve sanki itiliyormusum gibi dis kapiya sürükleniyorum, gitmek istemiyorum ama gidiyorum ve o an okadar degisik bir hisdeyimki bos bos bakiyorum sadece ve gidiyorum zibiri karanlikda hic birsey görmeden ilerliyorum ve baktigimda dis kapinin acik oldugunu görüyorum. Merdivenlere dogru itekleniyorum assaya götürülüyorum ve o an Dua etmek istedikce aklimda türlü türlü seyler geliyor. Dua edemiyorum ve kafami buna yordukca nekadar ilerledigimi fark etmiyorum ve birde bakmisim merdivenleri inmisim ve Bodrum kapisinin önündeki yani apartmanin en son basamaklarina gelmisim.
Kapiya bakiyorum ve kapi kendi kendine aciliyor, Bodrumda amcalarim Arpa, Bugday vs gibi sesleri Stok ediyor ve bi kac saat öncesine kadar o Bodrum full depoydu. Ama o an bodrum bombosdu ve birden bire önüme her nekadar garip olsada kapinin tam ortasina bi Beyzbol sopasi geldi ve nasil olduysa bilmiyorum ama bana yardim etmek istedi evet inanilmaz ve cok uydurma gibi geliyor ama bu böyle oldu. Kapini tam oetasina geldi havada duruyor yani ve sag sola sallanarak bana Hayir buraya gelme demek istedigini hissetirdi bana. Iste tamda bunu beynim algiladiginda Dua etmeyi basarabildim ve aklima her gelen Duayi ettim ve ederek geri geri adimlarla düz cikilmasi gerekilen basamaklari tek tek geri geri gittim. Yukariya yani ilk basta uyudugum yere gelince kuzenimi uyandirmaya calistim zor oldu ama uyandi ve anlattim oma olayi, bana tek dedigi sey Olm manyakmisin rpya görmüssündür dedi ve inanmadi, bende daha fazla zorlamadim. O gün bugündür unutamiyorum ha niye unutamiyorum?

Seneler sonra Almanyada daha dogrusu gecen sene yani 2020 nin ilk aylarinda Ablamlar bize misafirlige geldiginde bu tür yani paranormal konular acildi ve ben basimdan bu gecen olayi anlatrigimda Ablam aglamaya basladi, cok sasirdi ve ne diyecegini bilemedi..
Ayni olayi Ablamda yasamis, tami tamina aynisi degil ama benzeri bir sekilde Bodrum katina götürülmüs ve onada bir isaret vererek yardim edilmis.

Ögrenmek isedigimiz tek sey, YA ORAYA GITSEYDIK YANI O KAPIDA BIZE BIR YARDIM AMACLI BIR NESNE ISARET ETMESEYDI VE O NESNENIN BIZIM ICIMIZE VERDIGI MESAJI ALMASAYDIK KURTULAMASAYDIK NE OLUR DU?
ORADA NE VARDI NEDEN ORAYA GÖTÜRMEK ISTEDILER BIZI..??

Bilgili arkadaslarin yardimci olmalarini bekliyorum.

Edit: Apartmanin önündeki Köpek bu yasanan olay esnasinda yerinde yokdu ve boynunda takili olan zincirin yarisi halen köpegin olmasi gereken yerdeydi. Ertesi Sabah hic birsey olmamis gibi köpek normal bir sekilde yaninzinciriyle beraber yerindeydi.

Kalin saglicakla
 
Son düzenleme:

misanthrpc

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Ağu 2018
Mesajlar
8
Tepkime puanı
4
Merhabalar, ben okudum.

Sitemizde daha tecrübeli arkadaşlarımız vardır ancak bende bir kaç şey yazmak isterim. Öncelikle bazı insanlar rüyalarını daha canlı görürken bazılarımız hatırlamıyor bile. Bu çakralarımızın dengelenmeleriyle alakalı bir durum olduğunu okumuştum. Kuzenlerinizin aynı şeyleri yaşamaması bu nedenle olabilir. Öncelikle o bodrum kata bir kötü enerji tarafından çekildiğinizi düşünüyorum ancak cisimleşen bir iyi enerji sizi ondan korumuş. Diyelim gitseydiniz ne olurdu derseniz, kötü bir kabus olabilirdi. Bunu zaman zaman hepimiz yaşıyoruz. Çok kafanıza takmayın, çünkü düşündükçe o negatif enerjiyi hissedersiniz tekrar tekrar yaşamış gibi olursunuz. Bazen kuzeniniz gibi ''rüya görmüşüm'' deyip fazla düşünmemek gerek. Bu arada klişe olacak ama inanın ben çok faydasını görüyorum. Her gün yatmadan önce 7 kez Ayetel Kürsi okuyun. Mesela ben gece yanıma bir şeylerin geldiğini hissediyorum ve Ayetel Kürsi okuyunca hiç bir şey kalmıyor gidiyor .
 

düşünen ve inanan

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Şub 2013
Mesajlar
702
Tepkime puanı
1,221
Bodruma baktınız mı? Ben istihare yattığımda yanımda (kollarıma yan dayanmış)iki insan beni sürüklüyormuş gibi olurdum. Yüzlerini göremezdim. Çok enteresan bir rüya. Rüya yorumcusu değilim ama yatır vs mi var diye de düşündürdü beni hepiniz aynı olayı yaşaması.
 
Son düzenleme:

Analiz6827

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Ara 2018
Mesajlar
6
Tepkime puanı
3
Bir kac ay foruma giremedim malesef, yorumlariniz icin tskler.. daha fazla yorum bekliyorum. Bu olayi halen bugün yasamis gibi hatirliyorum.
 
Üst