"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yaşadığım çok ilginç bir olay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginmert21

Kayıtlı Üye
Merhaba değerli forum sakinleri;

Birkaç yıl yurt dışında bulundum. Bulunduğum süre zarfında bir gün kumarhaneye gittim. Kumarhanede gezinirken bir masanın yanına yaklaştım.
masada Çin li bir kadın oyun oynuyordu. Kadının yanına geldiğimde kadın bana baktı. ve kafasını sallayarak olumsuz bir şey görmüşçesine kafasını sağa sola salladı. ve masadan ani bir hareketle kalktı ve ordan uzaklaştı. Sanki bişeyden etkilenmiş korkmuş gibi.

Sizce bunun sebebi ne olabilir? Yanımda görünmeyen bişey mi gördü? Uzun zamandır bunu merak ederim..

Sevgiyle kalın...

Eminim ki sizinle bir ilgisi yoktur. Büyük ihtimal o an oyunu kaybetti ve sizin ona şanssızlık getirdiğinize inandı vs. bir sorun oldu ve kalktı. Hatta en basidi çipleri bitmiş olabilir. Unutmayın hayatınızda ki her şey paranormal değildir hayatınız gizemli hale getirmeye çalışmanıza da gerek yoktur. Sevgiyle kalın.

Syn donzula'nın dediği gibi sizinle bir ilgisi yoktur oyunu kaybetmişdir kalkmıştır masadan başka bi yere geçmiştir, Ve ilginç denmez bence sevgi ve ışıkla.

Donzula üyemizin dediği gibi bir durum olduğunu düşünüyorum.
Konuyu açarken lütfen, konu başlığını konu içeriğiyle ilgili koyunuz. Bu tarz başlıklar kullanmanız site kurallarına aykırıdır.

İyi Forumlar.

Paranormal değil,son derece normal bir olay bence.Başka bir duruma olan tepkisini size hitap ederek yansıtmış,paylaşımınızdan anladığım budur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri