Yardımınıza ihtiyacım var.. Boşanmak çözüm mü?

Rhea

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Nis 2017
Mesajlar
4,746
Tepkime puanı
7,671
Konum
Nirvana
İş
Witch
Zor günlerinde yanındakinin sırtına binen ve bu da yetmezmiş gibi manipüle edip psikoloji istismarı yapan kişiler iyi günlerinde de ilk yanındakini harcarlar.
çok yerinde bir tespit..
herkes iyi niyeti idare edilmeyi hak etmiyor, ayırdına varmak lazım.
Kadınlar kocasından boşanmayıp çocukları bahane edip üstüne yük yüklüyor sanki çocuk o ailede dünyaya gelmeyi istemiş gibi..
Geçimsiz bir babayla büyümek berbat ilerde anneye tepki oluşuyor bunları yaşattığı için..
Bu sizin kararınız tabi ki enine boyuna düşünün ama kötü bir ailede büyümektense boşanmış bir anneyle yada babayla büyümek daha iyidir.
 

Otaku

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Kas 2014
Mesajlar
12
Tepkime puanı
5
Yüklenmiyorum. Yanlış anlaşılmak istemedim. Ama laflarımı cımbızla çekmeyin lütfen. Eşi hanımefendinin postta yazdığına göre kendi annesine bile bağıran bi sürü laf söyleyen onu değersizleştirip ilgilenmeyen kendi ailesinin ağzına bakan sıkıştığında kendini acındıran ayrılık mevzusunda çocuğunu kullanmaktan çekinmeyen biri olduğunu söyledi. Sonra haklı eleştiride bulunduğumu düşündüğümde kocasını ama dövmüyo aldatmıyo diye karşı savunmaya geçti. Bende önceki yazımda bunun aynısını annemin yaptığını böyle sineye çekip kendini alıştırdığını şakaya vurduğunu ama olanın bize olduğunu anlatmaya çalışmıştım ki okuduysa unutmuş olmalı. Niyetim kırmak değil. 26 yaşındayım bunu buraya kim olduğumu bilmediğiniz için yazabiliyorum ki hepimiz dertlerimizi öyle anlatıyoruz. Biz sizin hikayenizdeki anne baba ya da eş değiliz. O küçücük çocuğuz onu anlatmaya çalışıyorum. Bakın veya bakmayın sonu bu. Sonu biziz. Siz farklı bişey yapın diye belki dozu aşmış olabiliriz. Affedin. Ama bu yara çok derin.
Gercekten lafinizi carpitmak gibi bir niyetim yok hanimefendi zaten moralim bozuk ustume gelmeyin tarzi seyler yazinca onun icin de uzuldum sadece. Bunun zor bir karar ve zor bir surec oldugunu soyleyerek duygusal destekte bulunmak istedim sadece.
Yoksa ben de sizin gibi travmatik bir cocukluk gecirdim bunun nasil birsey oldugunu biliyorum
 

Efset

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Kas 2016
Mesajlar
162
Tepkime puanı
69
ha bir de unuttum söylemeyi,hayat "umarım"lar için çok kısa size güzel bir yol gösterebilecek sözüne güvendiğiniz bir büyüğünüzle konuşun bu konuyu. Belki eşinizle bir olup ona bu zorlu süreci atlatmasında destek olabilirsiniz. fakat işler biraz sınırı aşmaya başladıysa bence karamsarlığa kapılmadan açık bir zihinle düşünüp kesin kararlar alın.Parmesan isimli arkadaşımız biraz kelimlerini sert seçmiş olabilir lütfen alınmayın,biz yaşadığımız için size kendimizi ifade ediyoruz anlatıyoruz. Gerçekten bu problemlerin yaşandığı dönemler ayrı zor,iler ki hayatında bu travmalarla baş etmek ayrı zor. Ben hiçbir annenin ve çocuğunun böyle şeylere maruz kalmasını istemem
Eşimde benim peşimden çok koştu evlenmek için. Ve oda ailesine rest çekti. Aldatma vb bir durum yaşamadım. İŞten çıkar ve hemen eve gelir. Eşimin problemi merhamet duygusu az gelişmiş ve ailesinden hiç sevgi görmediği için gördüğü yerde de bunu yok sayabiliyor.. Dün akşam geldi ve geçirdiği yalnız gecenin onu çok üzdüğünü beni ve oğlumuzu çok sevdiğini ama annem ona bağırdığı ve evden yani annemlerin evinden git dediği için bir süre konuşmak istemediği söyledi..
Bende yalnızca siz bilirsiniz yüzlerce kez toparlamak için uğraştım bu kez gücüm yok dedim.
Tamam dedi. Hepsi bu... Ayrılma konusuna gelince kesinlikle yanaşmıyor.. Oğlumuzu bahane ederek..

Sizi cocukla tehdit ederek bosanmaktan caydirmaya calismasi, evliliginizi bitirmek istemedigini dusundurdu bana. Belli ki hatalarinin farkinda icten ice fakat bunu itiraf etmiyor ve degisime, gelisime de hazir degil. Cocuk tehtidini fazla umursamayin, zira mahkeme kucuk cocuklari anneye veriyor normal sartlarda. Duzelecegine dair en ufak inanciniz varsa, psikolojik destek almayi onerebilirsiniz esinize. Hatta birlikte aile terapistine de gitmeyi teklif edebilirsiniz ek olarak. Ofke kontrolu bi cok insanin sorunu ne yazik ki. Ama yok, bu insandan bi halt olmaz, ben de sogudum zaten ve evliligi yurutmemekte kararliyim diyorsaniz, benden once de yazan arkadaslarin dedi gibi, kotulesmeden, restlesmeden bosanma islemlerini baslatabilirsiniz. Her iki durumda da zor bir surec sizi bekliyor. Sakinliginizi ve sagduyunuzu korumaya ekstra gayret etmelisiniz. Cocugu asla intikam duygulariniza alet etmemelisiniz. Ve esinize, bosansaniz da o cocugun ebeveynleri olmaya devam edeceginiz ve ayriligin bu gercegi degistirmeyecegi fikrini asilamalisiniz. Bu zorlu surecte sizin sakin ve mantikli davranmada tutarlilik ve devamlilik gostermeniz, esinizin panik hallerine son verecektir diye dusunuyorum. Dolayisiyla o da fevri karalar almasinin onunu kesecektir. Asla kapana kisilmis fare psikolojisine sokmayin onu. Gunumuzde kadina siddet almis basini gidiyor. Sag duyulu tutumunuz, ona bahşettiginiz bir iyilik degil, kendi konforunuz icin sectiginiz davranis bicimidir. Bosanmak istemeyen eş, surekli size sinir harbi yasatmak icin debelenecektir. Bu firsati asla vermeyin ona. Ses tonunuz ve sozcukleriniz kesinlikle onu suclar nitelkkte olmasin. O kadar vakarli ve kararli durun ki, yapacagi manuplasyonlarin ve kiskirtmalarinin hic bi ise yaramadigini dibine kadar gorsun. Ailesi hakkinda asla negatif konusmayin. Gecmisten bahsetmeyin. Ayrilmanin, anlasamayan esler icin son derece normal bir durum oldugunu, her ikinizin de daha fazla yipranmasini istemediginiz icin bu karari aldiginizi izah edin ona. Kisacasi, karsisinda savasmayan birini gormesini saglayin ki, aslinda kendiyle bir savaşım icinde oldugunu idrak etsin. Ne karar alirsaniz alin, herseyi etraflica dusunun ve stratejik hareket edin. Kendinize dusman etme gibi bi luksunuz yok cunku cocuk yuzunden, bir omur boyu o insanla iletisim halinde olmaya mecbursunuz. Bir de, kadeh duasi diye bi duadan haberdar oldum 2 gun once. Niyet edilenin gerceklesmesinde etkili bi dua imis.Ben henuz denemedim ama inanarak yapilan dualar kabul olur elbette, tavsiye ederim nacizane. Babam da, gunde 21 defa hasbinallahu ve nigmel vekil duasini telkin etmisti bana sizinki gibi zor gunler yasadigim bi donem. Cok faydasini gordum. Islerinize, dertlerinize allahi vekil kiliyorsunuz bu dua ile. Yalniz olmadiginiza inanin, umudunuzu kaybetmeyin lutfen. Allah yardimciniz olsun.
Merhaba.. Güzel ve yol gösteren yazınız için teşekkür ederim..
Ben pek çok durumda ve olayda soğuk kanlı sakinligini koruyan bir insanımdır.. Ama bazen karsidakiler öyle şeyler yapıyorlar ki bunu saglayamiyor insan..
Sizinde dediğiniz gibi eşimle artık savaşmiyorum.
Akşam söylediği herseyi sen bilirsin, peki şeklinde yanıtladım. Buna alışkın değil.
Aslında en çok kırıldığım nokta şu; eşimin farklı bir aile yapısı, eğitimi, kültürel farklarimiz o kadar bariz belli iken anne ve babam beni o kadar çok uyarır iken ben onları ikna ettim.
Ve eşimi ciddi anlamda anne baba gibi sahiplenip saydılar..
Korudular, kolladilar ve beni aileme karşı mahçup etti..
Onların güvenini yerle bir etti..
Duanın gücüne hep inanırım..
Mutlaka okuyacağım..

Zor günlerinde yanındakinin sırtına binen ve bu da yetmezmiş gibi manipüle edip psikoloji istismarı yapan kişiler iyi günlerinde de ilk yanındakini harcarlar. Siz ayrılmazsanız ileride sizi, bu mesajlaşmaları bile bahane ederek terkedecek veya aldatacaktır. Siz zaten tek başına yürütmüşsünüz bu aileyi her şeyiyle. Onun varlığı sadece sorun olmuş. Üzülerek söylüyorum insan sevgiliyken bile zor ayrılıyor biliyorum ama yolun sonu ayrılık gibi gözüküyor. Allah sabır versin.
Teşekkür ederim. Söylediklerinize katılıyorum
 

cosmo

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2011
Mesajlar
46
Tepkime puanı
17
Merhaba, ben de diğer arkadaşlar gibi benzer bir evde büyüdüm ve bu durumları çocuk gözüyle yaşadım. Annem ve eşi (benim babam değil) hala birlikteler, 20 yıl oldu. Bu 20 yıl içerisinde defalarca mahkemelere gidildi, birkaç ay ayrı evlerde yaşadıkları oldu. Her seferinde eşi, tatlı dille annemi ikna etti. Bugün bir şeyler değişti mi derseniz de değişmedi maalesef. Bu süreçte kardeşlerim de oldu. Ortak noktamız, hepimizin anneme içerlemiş olması. Bir kardeşim gizli gizli babasından korkuyor ve nefret ediyor, çünkü aynı davranışları çocuklarına da gösteriyor bu bireyler. Diğer kardeşimi ise babası anneme karşı kışkırtıyor. Bu psikolojik şiddetin zamanla fiziksele dönüşmeyeceğinin garantisi yok, ki bizde dönüştü de. Demek istediğim, bu tip insanların geçmişten gelen travmaları var ve bu kendi kendine düzelecek bir şey değil. Eğer şu an devam etmeyi düşünüyorsanız, ya da eşiniz bir şekilde sizi buna ikna edecek olursa, imkanınız da varsa mutlaka terapiye gidin birlikte. Birleşme şartı olarak bunu getirebilirsiniz. İstemeyecek, kabul etmeyecek ilk etapta. Ama kararlı durursanız kabul etmiş gibi görünüp sonra erteleyecek muhtemelen. Buna da izin vermeyin. Önce 1-2 seans gidin hatta bir araya gelmeden.
 

İnfernal

Banlı Kullanıcı
Katılım
27 Haz 2021
Mesajlar
27
Tepkime puanı
35
İlgilenirsen bisey yapabiliriz ücret almıycam ama kocanın değişmesini bekleme sakat kalır ailesine bırak onlar baksın sne al cocugunu ailene git
 

İnfernal

Banlı Kullanıcı
Katılım
27 Haz 2021
Mesajlar
27
Tepkime puanı
35
Büyü ile değişmez mı? Kölelik büyüsü var mış gibi. Niye sakat bırakılıyor?
Sakat kalsın sana bunu cektireni büyüyle aşıkmı ediceksin

Büyü ile değişmez mı? Kölelik büyüsü var mış gibi. Niye sakat bırakılıyor?
Kölelik büyüsü He sonu güzel bitiyormu sence :) kac defa yaptın? Cok kısa bişey söyliyeyim adam sırf karısını kendisinden başkası görmemesi İcin karısını öldürme ihtimali okadar yüksekki yapmaya cesaret edemezsin büyülenmiş birinin neler yapabileceğini tahmin edemezsin
 

Absoluta Virtute

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2020
Mesajlar
3,236
Tepkime puanı
7,643
Kölelik büyüsü He sonu güzel bitiyormu sence :) kac defa yaptın? Cok kısa bişey söyliyeyim adam sırf karısını kendisinden başkası görmemesi İcin karısını öldürme ihtimali okadar yüksekki yapmaya cesaret edemezsin büyülenmiş birinin neler yapabileceğini tahmin edemezsin
Sürekli tam zamanında tazelenirse ve doğru büyü seçilirse gayet güvenli. Kölelik büyüsü aşk büyü değil , aşık etmek için yapılmıyor. Aşk büyüsü yapılmış birinin sağı solu belli olmaz, o konuda aynı fikirdeyim. Kölelik, zaten ilk aklıma gelen oldu. Bir sürü mental işlemler var adamın kendisi boşanmak istesin diye. Sakat kalmasin, nafaka ödeyecek durumda olsun bence.

Bir şey daha, anneniz olacak yastayım ve size SİZ diyorum...
 

İnfernal

Banlı Kullanıcı
Katılım
27 Haz 2021
Mesajlar
27
Tepkime puanı
35
Sürekli tam zamanında tazelenirse ve doğru büyü seçilirse gayet güvenli. Kölelik büyüsü aşk büyü değil , aşık etmek için yapılmıyor. Aşk büyüsü yapılmış birinin sağı solu belli olmaz, o konuda aynı fikirdeyim. Kölelik, zaten ilk aklıma gelen oldu. Bir sürü mental işlemler var adamın kendisi boşanmak istesin diye. Sakat kalmasin, nafaka ödeyecek durumda olsun bence.

Bir şey daha, anneniz olacak yastayım ve size SİZ diyorum...
Ben intikam İcin sakat kalmasını öneririm dedim büyünün gücü ne kadar fazlaysa okadar fazla etki gösterir asıl önemli olan büyü değil de onu sağlayan arkasında olan varlık özür dileyerek bir örnek vereyim bazı insanların Astarte ile seks köle büyüleri yaptığını gördüm mesela Astarte astraroth cok güclü bir varlık bunu yaparsan aşırı güclü olur ama aynı işlemi daha düşük rütbeli bir demonla yapsan aynı sonucu göstermez artı etkisi fazla olmaz umarım anlatabilmişimdir
 

Efset

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Kas 2016
Mesajlar
162
Tepkime puanı
69
Merhaba, ben de diğer arkadaşlar gibi benzer bir evde büyüdüm ve bu durumları çocuk gözüyle yaşadım. Annem ve eşi (benim babam değil) hala birlikteler, 20 yıl oldu. Bu 20 yıl içerisinde defalarca mahkemelere gidildi, birkaç ay ayrı evlerde yaşadıkları oldu. Her seferinde eşi, tatlı dille annemi ikna etti. Bugün bir şeyler değişti mi derseniz de değişmedi maalesef. Bu süreçte kardeşlerim de oldu. Ortak noktamız, hepimizin anneme içerlemiş olması. Bir kardeşim gizli gizli babasından korkuyor ve nefret ediyor, çünkü aynı davranışları çocuklarına da gösteriyor bu bireyler. Diğer kardeşimi ise babası anneme karşı kışkırtıyor. Bu psikolojik şiddetin zamanla fiziksele dönüşmeyeceğinin garantisi yok, ki bizde dönüştü de. Demek istediğim, bu tip insanların geçmişten gelen travmaları var ve bu kendi kendine düzelecek bir şey değil. Eğer şu an devam etmeyi düşünüyorsanız, ya da eşiniz bir şekilde sizi buna ikna edecek olursa, imkanınız da varsa mutlaka terapiye gidin birlikte. Birleşme şartı olarak bunu getirebilirsiniz. İstemeyecek, kabul etmeyecek ilk etapta. Ama kararlı durursanız kabul etmiş gibi görünüp sonra erteleyecek muhtemelen. Buna da izin vermeyin. Önce 1-2 seans gidin hatta bir araya gelmeden.
Merhaba... Toplumda meğer ne çok böyle travmatik bir o kadar da derinden gelen sorunlar varmış. Hiç bilinmeyen.. Bizim de ailemizde elbette ki tartışmalar, kırgınlıklar olurdu ama babam çok başka bir adamdı.. Sakinligini koruyan, sahiplenici gerçek bir baba olduğu için hiç bu tarz geçmişimde olaylar yok.. Hep iyi anılar biriktirdik ailemle. Sanırım çok şanslıyım bu yazılanları görünce anladım ve sizden ve diğer arkadaşlardan bu konuda özür dilerim herkese bunu hatırlattım geçmişe götürdüm...
Eşime gelince, terapi önerisinde bulundum tamam dedi ama hepsi o. Şu anlık ses seda bu konuda yok..
Çok kırgınım çok üzgünüm hala annemin ona evden git dediğini ısrarla savunuyor ama neden dediği konusunda hiç bir şekilde kabullenme yok. Hayırlısı olsun hakkımızda 🙏

İlgilenirsen bisey yapabiliriz ücret almıycam ama kocanın değişmesini bekleme sakat kalır ailesine bırak onlar baksın sne al cocugunu ailene git
Merhaba..
Büyü ile mi sakat kalır?
Benim bu konulardan anladigim söylenemez 🙂
Ailesi yok ki yine bana gelir 😂

çok yerinde bir tespit..
herkes iyi niyeti idare edilmeyi hak etmiyor, ayırdına varmak lazım.
Kadınlar kocasından boşanmayıp çocukları bahane edip üstüne yük yüklüyor sanki çocuk o ailede dünyaya gelmeyi istemiş gibi..
Geçimsiz bir babayla büyümek berbat ilerde anneye tepki oluşuyor bunları yaşattığı için..
Bu sizin kararınız tabi ki enine boyuna düşünün ama kötü bir ailede büyümektense boşanmış bir anneyle yada babayla büyümek daha iyidir.
Normal zamanda bende sizin gibi düşünüyorum...
Kavga gürültü huzursuzluk ile büyümektense, ayrılmak en mantıklısı geliyor insana..
Ama inanin biliyorsunuzdur mutlaka, bir yuva çok zor kuruluyor.. İnsan neler veriyor, nelerden vazgeçiyor diyorsun ki belki olur belki değişir ve bir bakıyorsun yıllar geçmiş..
 

Rhea

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Nis 2017
Mesajlar
4,746
Tepkime puanı
7,671
Konum
Nirvana
İş
Witch
Normal zamanda bende sizin gibi düşünüyorum...
Kavga gürültü huzursuzluk ile büyümektense, ayrılmak en mantıklısı geliyor insana..
Ama inanin biliyorsunuzdur mutlaka, bir yuva çok zor kuruluyor.. İnsan neler veriyor, nelerden vazgeçiyor diyorsun ki belki olur belki değişir ve bir bakıyorsun yıllar geçmiş..
Emekle kuruluyor yuva zor, öyle bir ailede büyüdüğüm için uzun vadedeki sonuçlarını biliyorum az çok. Belki değişir diye ikinci üçüncü çocuğu yapıp sonra da çocuklarına sizin için katlandım diyen tipler var maalesef. Çocuk açısından düşününce bunları söylemek istedim sadece. Eğer psikolojik şiddet uyguluyorsa sıkıntılı, yukarda da arkadaşımızın söylediği gibi o tipler kötü günlerinde her yükünü karşıdakinin üstlenmesini bekler ama iyi zamanlarında da seni tanımaz.. gerek yok yani iyiliğinle kötü olmaya.
 

cosmo

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2011
Mesajlar
46
Tepkime puanı
17
Merhaba... Toplumda meğer ne çok böyle travmatik bir o kadar da derinden gelen sorunlar varmış. Hiç bilinmeyen.. Bizim de ailemizde elbette ki tartışmalar, kırgınlıklar olurdu ama babam çok başka bir adamdı.. Sakinligini koruyan, sahiplenici gerçek bir baba olduğu için hiç bu tarz geçmişimde olaylar yok.. Hep iyi anılar biriktirdik ailemle. Sanırım çok şanslıyım bu yazılanları görünce anladım ve sizden ve diğer arkadaşlardan bu konuda özür dilerim herkese bunu hatırlattım geçmişe götürdüm...
Eşime gelince, terapi önerisinde bulundum tamam dedi ama hepsi o. Şu anlık ses seda bu konuda yok..
Çok kırgınım çok üzgünüm hala annemin ona evden git dediğini ısrarla savunuyor ama neden dediği konusunda hiç bir şekilde kabullenme yok. Hayırlısı olsun hakkımızda 🙏
Umarım aynı şeyleri sizin çocuklarınız yaşamaz, yaşanmasına izin vermezsiniz. Ben annemin gücünü eline alması için çok uzun süre uğraştım ama işe yaramadı, hem de her türlü olanağı da vardı bunu yapmak için. Bu tarz adamlar psikolojik vampirler ve uğraşmak zordur, fazlasıyla dik bir duruş gerektirir. Size bir de ince bir kitap önereceğim, Aykut Oğut - Keşke Kadın Olsam. Hakkınızda hayırlısı olsun.
 

Civab

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Haz 2021
Mesajlar
30
Tepkime puanı
17
Konum
Kocaeli
İş
Yazılımcı , araştırmacı
Günaydın..
Sizlere bir konuda danışmak ve aydınlanmak istiyorum. Çünkü gerçek hayatta bunu yapamayacak kadar çaresiz kaldım.
Eşimle 7 yıldır birlikteyiz..
Çok zor şartlar altında evliligimiz gerçekleşti..
Eşim çok kalabalık, çok kardesli bir evin en küçüğü..
Yıllarca anne ve babasına bakma görevi bundan mütevellit hep eşime düşmüştü..
Annesi rahatsız..
Eşimin ailesi, hem anne ve babalarına bakma yükümlülüğü esit hale gelecek rahatlari kaçacak hemde ben Sünni olduğum için beni istemediler...
Tabi eğitim farkı, kültürel çevre de eklenince işin içinden çıkılmaz bir hal aldı.
Eşimin ailesinden kimsenin evine ne davet edildik ne de gittik..
Çok şeyler oldu Özet geçiyorum.
Annem ve babam herseyi sineye çekti.
Oğlum dedi.. Babam bize bir ev hediye etti..
Ben düğün istemedim.
Taki istemedim.
Bütçemiz el verdiğince eşyalarımızi alıp sade bir nikahla evlendik.
Ama eşim bu süre zarfında hep gel gitler yaşıyor.
Değişiyor, düzeliyor.
Neyse, evlendik.
Hamile kaldım. Eşimjn pandemi sürecinde işi bozuldu 6 ay Annemler bize faturalarjmizdan özel ihtiyaçlarimiza, bebeğimizin mamasi bezi, evimizin temizliği (ben çok zor bir doğum yaşadım) yemeği herseyi üstlendi ler..
Eşim bir teşekkür etmek yerine yine ailesinin tarafını seçti ama onlar hiç aramadı lar bile.
Yine halledildi geldi yine herkes affetti..
Resmen lohusaligimi berbat etti.
Şimdi ise dün akşam hep beraber yemek yerken, bana herkesin içinde hiç yoktan yere öyle bir bağırdı ki..
Bu hareketi son zamanlarda çok tekrarlar oldu.
Ben sofrayı terk ettim.
Annem de artık yeter, sürekli kızıma ve bana bağırıyorsun haddini asiyorsun terbiyesiz dedi.
Gerildiler ve eşim eve gitti.
Bana 2 saat sonra mesaj attı çocuğu al gel.
Yanitlamadim.
Gerçek yüzün buymuş yarın çocuğumu gelip Alicam yazmış.
Onu da yanitlamadim.
Herseye rağmen her ne olur ise hep evime giderdim ama dün akşam çok kırıldım sürekli bana ve anneme bağırıyor. Olmadık laflar ediyor.
Anlatıyorum 2 gün duzeliyor sonra yine aynı..
Sizce nasıl davranmaliyim?
Küçücük bebeğimle böyle bir şey yaşamak o kadar üzdü ki beni.. Aklımj kullanamıyorum..
Teşekkür ederim şimdiden herkese..
Yiyebileceği bir şeye veya içebileceği bir yemeğe 77 defa kevser suresini oku ve aklından durmadın onun sana gelmesini zikret. Bu yolu seçebilirsin ama önermem. Mesela eğer onu aldattı isen gidip aldattığın kişiyi öldürebilir. Bu seviye bir büyü. Önermem bu konuda
 

Efset

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Kas 2016
Mesajlar
162
Tepkime puanı
69
Zor günlerinde yanındakinin sırtına binen ve bu da yetmezmiş gibi manipüle edip psikoloji istismarı yapan kişiler iyi günlerinde de ilk yanındakini harcarlar. Siz ayrılmazsanız ileride sizi, bu mesajlaşmaları bile bahane ederek terkedecek veya aldatacaktır. Siz zaten tek başına yürütmüşsünüz bu aileyi her şeyiyle. Onun varlığı sadece sorun olmuş. Üzülerek söylüyorum insan sevgiliyken bile zor ayrılıyor biliyorum ama yolun sonu ayrılık gibi gözüküyor. Allah sabır versin.
Allah razı olsun.
Ben erkek oldum eşim kadın..
Onu korudum kolladim.
İnsanların onu menfeatlari bittiğinde istemediklerini gösterdim.
Düğünümuzde bebeğimiz olduğunda daha da bir sürü şey yaşandı ve kimse yoktu olmadı hiç bir zaman.
Yalnızca ben ve anne babam vardı.
Ama bize hep nankörlük yaptı.
Terbiyesini koruyamadı.
Kendi ailesi bir kez arasa herseyi unuttu.
Bende haklı olarak onları istemeyince olaylar büyüdü büyüdü ve içinden çıkılmaz bir hal aldı.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Yiyebileceği bir şeye veya içebileceği bir yemeğe 77 defa kevser suresini oku ve aklından durmadın onun sana gelmesini zikret. Bu yolu seçebilirsin ama önermem. Mesela eğer onu aldattı isen gidip aldattığın kişiyi öldürebilir. Bu seviye bir büyü. Önermem bu konuda
Allah razı olsun.
Eşime böyle bir yanlışım olmadı..
Olmazda..
Peki bu dua, seviye bir büyü ne demek? Bilmediğim için soruyorum
 
Üst