"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardımcı olur musunuz?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rabia654
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rabia654

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. Senelerdir yani sanırsam 9 yaşımdan beri durugörü görüyorum. Yalnız benimkisi rüyada olan bir şey. Durugörü olduğunu bu siteye kayıt olduktan sonra öğrendim. Şimdi ben 9 yaşındayken babam annemi aldatmıştı. Yalnız aldatmadan önce kadınla babamı rüyada gördüm. Sonra zaten herkes öğrendi. O zamandan bu zamana sadece bunu gördüm. 19 yaşındayım ve 2 yıldır bu durugörü olayı bende daha da çoğalmaya başladı. 6 ay önce Bir ilişkim oldu 2 3 hafta sürdü sanırım. o ilişki başladığı günden itibaren hayatımda ne yaşıyacaksam onu görür oldum. ilişkinin ilk haftası güzel rüyalar görüyordum. 2. hafta eski sevgilimin arkadaşının aramızdaki ilişkiyi abime anlatacağını gördüm rüyada. Ertesi gün gitti abime söyledi. Sonra rüyamda eski sevgilimin benim hakkımda arkadaşlarla dalga geçtiğini görüdm. Geçen bir tanıdık geldi eski sevgilin senin hakkında millete dalga geçiyor. Sonra bunlar daha bir kısmı daha çok şey gördüm. En acayibide birgün rüyamda buzdolabında birsürü dondurmalar olduğunu gördüm. 1 hafta sonra abim 20 - 25 tane magnum almış dolaba koymuş . Görünce çok şaşırdım. Ve şimdi ki zamanlarda şu telepati üzerinde duruyordum. Geçen teyzemler filan var bizdeyiz oturuyoruz. Bundan bir gün önce bizde onlardaydık.Pazar güünü. ertesi günü gelmek zorundaydık ünkü benim sınavım vardı. Oturduk böyle hiçbir şey yokken muhabbetin ortasında bana sınav oldun mu dedi. o bunu demeden 5 dk öncede benim aklıma acaba sınav oldum mu diye sorcakmı diye birden düşündüm. Oda öyle dedi işte. Aynı günde annemle abim yan yana otruyordu. Şeytan işte acaba abim anneme karşı içinde bir zevk barındırıyor mu diye düşünüm. tövbeestağfirullah. neyse o gecenin akşamı da annem abimle kendisinin ilişkiye girdiğini görmüş rüyasında. Sizce bu nedir? bende olanlar nedir? tesadüfmü? psişik yetenek mi?
 
Zihin iletişimine daha yatkın gibisiniz geldi bana, telepati üzerine konularımızı bir okuyun isterseniz. Sonra size uygun olduğunu düşünürseniz nasıl geliştirebilir ve kontrollü kullanırsınız üzerine araştırmaya başlayabilirsiniz.
 
Sayın rabia654, psişik yetenekler birbirleriyle paralel olarak ilerleyebilirler. Sayın gümüş'ün de belirttiği gibi telepati de mevcut görünüyor. Bununla birlikt,e en belirgini anladığım haberci rüyalarınız, rüyalar bize bir çok anlamda yardımcı olabilir. Özellikle haberci rüyalar görüyorsak, bunları enerjimizi düşürebilecek, önünü kesecek ya da pek de inanmayacak kişilerle paylaşmamalısınız, tabi şayet devamını istiyorsanız.

Bununla birlikte, sezileriniz de kuvvetlenmiş olabilir aynı dönem, aslında bir birlerini etkileyebilirler. Yani kişi hem duru sezi, hem telepati yatkınlığı, hem de haberci rüyalarla durugörü yaşayabilir. Tesadüf diye bir şey yoktur ve evet psişik yetenektir. Yalnız bunları bahsettiğim gibi doğru, kontrollü beslemeli, ve yetilerinizi düşürecek durumlar yaratmamalısınız. Bir rüya günlüğü tutmaya başlayabilirsiniz ve bu durumları, özellikle benzer durumları yaşayıp, aynı zamanda negatif gözle bakmayacak kişiler dışında, çokça paylaşmamalısınız.
Konuya yeterli yanıt verildiğinden kilit.
Sevgiyle...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst