hca
Kayıtlı Üye
Merhabalar..Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Sizlere birkaç sorum olucak. Bu konularda çok bilgisizim yaşım bi hayli sizden küçük sizin yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Her neyse, yaklaşık 2 sene önce bir erkek arkadaşım vardı. Ayrılmıştık ve geçen sene çocuk birden gelip bana 'bu akşam rüyanda muska görürsen uyandığında saati ve neler gördüğünü bir kağıda yaz' demişti. Akşamında rüyamda muska gördüm ama sanırım etkisinde kaldığım için görmüştüm. Bu sayede tekrar konuşmaya başladık ve hatta barıştık. Bana cinlerle uğraştığını ve o cinlerin bana zarar vermek istediğini söyledi. Bende bir şeyler varmış. Tabi ki inanmamıştım. Çünkü bende bir sorun yoktu. Hiçbir şey görmüyordum. Neyse bazı sebeplerden dolayı tekrar ayrılmak zorunda kaldım(özel sebepler). Ondan ayrılalı 1 sene oldu ve 1 senedir gönül işlerim olmuyor. Kiminle konuşsam olmuyor ve çoğu işim ters gidiyor. Kaderim böyleymiş boşver diye düşündüm. Bu arada geceleri dua okumadan yatınca rüyalarımda cinler, yaratıklar görüyorum. Hatta bir keresinde bir cinle ilişkim olduğunu bile görmüştüm. Ben bunları hiç önemsemiyordum izlediğim filmlerden kaynaklandığını düşünüyordum, ta ki geçenlerde bi arkadaşımın evine gidesiye kadar. Arkadaşımın annesi de evdeydi. Oturduk muhabbet ettik. Konu faldan açıldı, ilerledi. Bana bazı şeyler gördüğünü söyledi. Bir insana dikkatli bakınca gözünün önüne bazı görüntüler geliyormuş. İnanmadım tabi. İnanmak için bir kaç soru sordum. Eski sevgilimi tarif etmesini söyledim, bildi. Hatta bazı kadınlara parayla fal baktığı bile oluyormuş. Ben gidince arkadaşıma benim hakkımda' o kızda birşeyler var, ona bakınca gözümün önüne upuzun simsiyah bir yaratık geliyor. Muskada görüyorum. Gittikçe ona yaklaşıyorlar.' demiş. Korktum tabi haliyle. Sorularım şunlar; bu yaşadıklarım büyü mü, ne? Eğer büyü ya da başka şeyler varsa bunu öğrenmenin bir yolu var mıdır? Rüyamda olabilir, ya da başka yollarla ? 'BU İŞTEN ANLAYAN' kişiler yanıt verirse sevinirim. Forumda daha önce konusu açıldıysa link atarsanız iyi olur. Araştırmadım pek. Teşekkür ederim.