delena
Banlı Kullanıcı
Merhaba sevgili mabet üyeleri
Direk olarak konuya girmek istiyorum. Bir arkadaşım bana rüyasıyla ilgili bir sorunu olduğundan bahsetti ve yardım istedi. Ben de bilgilerim yeterli olmadığından size danışmaya karar verdim.
Rüyasından iyi giyimli, gayet normal görünüşlü bazı adamlar görmüş. Ama hani bazen gördüğünüz insanların dost canlısı olmadığını ilk bakışta anlarsınız, içiniz ürperir ya öyle hissetmiş. Adamlar ona geceyi beklemesini söyleyip gitmişler ve gece tam söyledikleri saatte geri dönmüşler. Gayet normal olan bu adamlar bir anda tuhaf ve korkunç yaratıklara dönüşmüşler. Ama öyle zombi gibi falan değil
Arkadaşım yüzlerinin bulanık olduğunu söylüyor. Sonra bir anda ortalık sallanmaya, yer gök inlemeye ve yaratıklar kahkaha atmaya başlamışlar. Biri arkadaşımın kolunu yakalamış ve arkadaşımda can acısıyla uyanmış. Asıl tuhaf kısımsa uyandığında kolu mosmormuş. Ayrıca söylemeyi unuttum, bu rüyayı cuma gecesi görmüş. Ertesi hafta cuma gecesi rüyasında adamlar yine gelip geceyi beklemesini söyleyip gitmişler. Bu kez arkadaşım gece olmadan bir hocaya gidip olanları anlatmış ve yardım istemiş. Hoca ise okuması gereken sureler olduğunu söylemiş. (Bunların hepsi rüyasında gerçekleşiyor) Gece olup, yaratıklar geldiğinde arkadaşım sureleri okumaya çalışmış ve tıpkı karabasanda olduğu gibi dilinin dönemediğini fark etmiş. Fakat hareket edebiliyormuş. Bu sırada yaratıklar kahkaha atarak ''Bize karşı gelebileceğini mi sanıyorsun?'' demişler. Sonra arkadaşım kaçmaya çalışırken biri bacağından yakalamış ve tekrar can acısıyla uyanmış, yine bacağı mosmormuş. Başta psikolejik olduğunu düşünmüştüm fakat morluğu görünce fikrim değişti. Sitede rüya tabirinin yasak olduğunu biliyorum ve sizden bir tabir istemiyorum. Acaba arkadaşıma bir varlık musallat olmuş olabilir mi ? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
(Konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm hangi başlığa açacağıma karar veremedim)
(Bir de en uzun rüya 7 saniyedir derler
Kız resmen rüyasında iki sezonluk dizi çekmiş
)
İyi forumlar

Rüyasından iyi giyimli, gayet normal görünüşlü bazı adamlar görmüş. Ama hani bazen gördüğünüz insanların dost canlısı olmadığını ilk bakışta anlarsınız, içiniz ürperir ya öyle hissetmiş. Adamlar ona geceyi beklemesini söyleyip gitmişler ve gece tam söyledikleri saatte geri dönmüşler. Gayet normal olan bu adamlar bir anda tuhaf ve korkunç yaratıklara dönüşmüşler. Ama öyle zombi gibi falan değil

(Konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm hangi başlığa açacağıma karar veremedim)
(Bir de en uzun rüya 7 saniyedir derler

İyi forumlar