Yardima ihtiyacim var

ladyofthemoon

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili gizlimabet halki öncelikle böyle bir başlık açtığım için özür dilerim.. Ben yakın zamanda istismara uğradım mahkemem var şikayetçi oldum bu durumun yanı sıra büyüler yaptım ve dualar ettim ama yeterli gelmiyor dualarima donus gelmiyor o yüzden böyle hassas bir konuda hangi büyüyü yapabilirim hangi meleğe dua edebilirim öneride bulunabilir misiniz anlayışınız için teşekkürler.

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun.
İnternette veya çevrelerde bu tür hassas durumlardan faydalanmak isteyen, size büyü veya benzeri uygulamalar vaat eden kişilere karşı çok dikkatli olmalısınız.
Bu tür dönemlerde yapılan kontrolsüz majikal veya ruhani uygulamalar, zaten hassas olan psikolojik durumunuzu daha da yıpratabilir, kaygı ve korkularınızı artırabilir.
Lütfen sizi maddi veya manevi olarak istismar edebilecek sahte hocalardan, medyumlardan ve şüpheli ritüellerden kendinizi tamamen uzak tutun.
Enerjiniz düşük olduğunda ve manevi bir korumanız bulunmadığında, negatif enerjilere ve bu tür ruhani etkilere karşı çok daha açık ve savunmasız hale gelirsiniz.
Enerjiniz düşükse, serbest kalan bu yoğun negatif frekansı yönlendiremezsiniz.
Bu da hayatınızda şanssızlıklar, ani duygu durum bozuklukları, ağırlık hissi ve derin bir keder hali olarak size yansıyabilir.

Hasbünallahu ve ni'mel vekil
"Allah bize yeter, O ne güzel vekildir."
Gün içinde ne zaman içiniz daralsa, o haksızlık aklınıza gelse veya kendinizi çaresiz hissetseniz; derin bir nefes alın ve kalbinizden şu niyetle bu zikri tekrarlayın: "Allah'ım, bu kulun bana zulmetti. Benim gücüm bu adaleti kendi başıma sağlamaya yetmez. Ben hakkımı, hukuku ve başıma gelenleri Sana devrediyorum. Sen benim adıma bu davanın vekili ol."
İşi Tamamen Allah'a Bırakmak
Konuyu Allah'a havale ederken Mümin Suresi 44. ayette geçen şu teslimiyet duasını okuyabilirsiniz:
"Ve üfevvidu emrî ilallâh, innallâhe basîrun bil-ıbâd."
"Ben işimi Allah’a bırakıyorum (havale ediyorum). Şüphesiz Allah, kullarını çok iyi görendir."

Bu dua, "Ben aradan çekiliyorum, kararı ve cezayı Sen ver"

Geri