justtherapunzel
Kayıtlı Üye
Merhabalar geçenlerde öğrendim kişi yönlendirmesi yapmak yasakmış forumda. O yüzden sorumu burdan yöneltmek istiyorum yardımcı olabilecek kişiler varsa tavsiyeye açığım. 1.5 yıllık bir ilişkim vardı nişanlanacaktık bu yaz hatta. Annesi büyüyle ilgilenen bir kadın sanırım çocuk da kabul etti ben de hissedebiliyorum bu tarz şeyleri. Aramız bir anda açıldı hani gerçekten aldatma falan bir durum da yok ortada. O çabalayan çocuk yok oldu. Ayrıldık 6 ay olacak hatta 2 ay önce yalvardım barışmak için asla yanaşmıyor. Sıkıntı şu ki ben asla bu karakterde birisi değilimdir bitmişse bitmiştir ama sürekli düşünüyorum yeni insanlarla konuşamıyorum sıkılıyorum itiliyorum hani asla devamı gelmiyor ve bu durum sadece ilişkisel değil kendi hayatımı etkileyecek bir seviyede. Çok kez dolandırıldım zaten maddi de çöktüm işlem yaptıracağım diye. En son bir hocaya gittim bir kağıt verdi cuma öğle ve ikindi arası yakacaksın hayırlı ise dönecek dedi yoksa hayırlı biri gelecek dedi derdim cidden birini bulmak da değil. Ya dönsün ilişkimiz düzelsin ya da ben unutayım hayatıma devam edeyim gerçekten kendimi tanıyorum o kadar kötüyüm ki. Kendime zarar vermeye bile kalktım siz düşünün. Çok kötü bir durumdayım lütfen yardım edin.