serseri1982dr
Banlı Kullanıcı
merhaba; eskişehir de ikamet etmekteyim bir sürü hocaya gittim her gittiğim farklı birşey söyledi ve ben ciddi anlamda kafayı sıyırmak üzereyim.
4 yıldır hiç bir işim yolunda gitmiyor her işim tersliklerle sonuçlanıyor.
2 yıldır rüyam da biri ile cinsel ilişkiye giriyorum elim kolum bağlanıyor ve cunup kalkıyorum.
2 yıldır rüyamda kırmızı 1 metreden daha küçük sarıklı cübbeli bir varlık kalk abdest al namaz kıl kuran oku vs diyor.
2 yıldır evde kuran okudukça nefesim kesiliyor.
2 yıldır rüyamda her ne gördüysem kesinlikle çıkıyor.
2 yıldır insanlar hakkında tahmin edebiliyorum.
2 yıldır insanlara beddua edersem her işi bozuluyor.
2 yıldır evimde geceleri herşey tepetaklak oluyor.
2 yıldır saçma salak kahve falına bakıyorum ama ne söylesem çıkıyor.
2 yıldır korkutuluyorum sesler duyuyorum davul zurna at kişnemesi keçi beelemesi aslan kükremesi gibi
2 yıldır ben ortak almaya çalışıyorum adamlar cevap vermeden gidiyor
2 yıldır çocuklarımı sevemiyorum seversem eğer sabah kadar ağlatıyorlar
oğlum evde top oynuyor gece birini anlatıyor ama yok ateşten bir çocuk babasıda varmış 2 si geziyorlar oyun oynuyorlarmış gözleri açık bir şekilde oynuyor ve sabah anlatıyor henüz 6 yaşında
2 yıldır eşimle ilişkiye girersem eşim çığlık çığlığa uyanıyor sabah ne oldu dediğimde ise hatırlamıyorum diyor.
deliricem birileri bana akıl versin ne oluyor bize ne yaptım ben.
bir sürü hocaya gittim ilk gittiğimde hoca besemleyi çekti kalktı ayağa çık dışarıya gelmne bir daha dedi.
bir hocaya daha gittim kedilerine söyle dışarı çıksın dedi
bir hocaya daha gittim sende hüddam var dedenden miras dedi
bir hocaya daha gttim sana büyü yapmışlar dedi
bir hocaya daha gittim ifritler musallat olmuş dedi
bir hocaya daha gittim bayan cin sana aşık olmuş dedi kötü değil dedi
bir hocaya daha gittim padişah cin var üstünde kimseye birşey yaptırtma kızdırırlarsa dizginleyemezler dediler senle görüşecek mertebe atlamanı bekliyor bu yüzden kadın cinle yani periyle evlen dedi ki imkanı yok yapmam
bir hocaya gittim beni menzile gönderdi gittim 3 gün kaldım sonra 1 ay herşey değişti ve yine başladı 2 aydır
hiç fikri olan varmı bana yardımcı olabilecek biri varmı delirmek üzereyim.
evime her kim gelirse uyuyor
evime misafir gelinde dolaplar devriliyor
biz neyin içindeyiz evimi değiştirelim birşeymi yapalım allah rızası için akıl verin bana.
4 yıldır hiç bir işim yolunda gitmiyor her işim tersliklerle sonuçlanıyor.
2 yıldır rüyam da biri ile cinsel ilişkiye giriyorum elim kolum bağlanıyor ve cunup kalkıyorum.
2 yıldır rüyamda kırmızı 1 metreden daha küçük sarıklı cübbeli bir varlık kalk abdest al namaz kıl kuran oku vs diyor.
2 yıldır evde kuran okudukça nefesim kesiliyor.
2 yıldır rüyamda her ne gördüysem kesinlikle çıkıyor.
2 yıldır insanlar hakkında tahmin edebiliyorum.
2 yıldır insanlara beddua edersem her işi bozuluyor.
2 yıldır evimde geceleri herşey tepetaklak oluyor.
2 yıldır saçma salak kahve falına bakıyorum ama ne söylesem çıkıyor.
2 yıldır korkutuluyorum sesler duyuyorum davul zurna at kişnemesi keçi beelemesi aslan kükremesi gibi
2 yıldır ben ortak almaya çalışıyorum adamlar cevap vermeden gidiyor
2 yıldır çocuklarımı sevemiyorum seversem eğer sabah kadar ağlatıyorlar
oğlum evde top oynuyor gece birini anlatıyor ama yok ateşten bir çocuk babasıda varmış 2 si geziyorlar oyun oynuyorlarmış gözleri açık bir şekilde oynuyor ve sabah anlatıyor henüz 6 yaşında
2 yıldır eşimle ilişkiye girersem eşim çığlık çığlığa uyanıyor sabah ne oldu dediğimde ise hatırlamıyorum diyor.
deliricem birileri bana akıl versin ne oluyor bize ne yaptım ben.
bir sürü hocaya gittim ilk gittiğimde hoca besemleyi çekti kalktı ayağa çık dışarıya gelmne bir daha dedi.
bir hocaya daha gittim kedilerine söyle dışarı çıksın dedi
bir hocaya daha gittim sende hüddam var dedenden miras dedi
bir hocaya daha gttim sana büyü yapmışlar dedi
bir hocaya daha gittim ifritler musallat olmuş dedi
bir hocaya daha gittim bayan cin sana aşık olmuş dedi kötü değil dedi
bir hocaya daha gittim padişah cin var üstünde kimseye birşey yaptırtma kızdırırlarsa dizginleyemezler dediler senle görüşecek mertebe atlamanı bekliyor bu yüzden kadın cinle yani periyle evlen dedi ki imkanı yok yapmam
bir hocaya gittim beni menzile gönderdi gittim 3 gün kaldım sonra 1 ay herşey değişti ve yine başladı 2 aydır
hiç fikri olan varmı bana yardımcı olabilecek biri varmı delirmek üzereyim.
evime her kim gelirse uyuyor
evime misafir gelinde dolaplar devriliyor
biz neyin içindeyiz evimi değiştirelim birşeymi yapalım allah rızası için akıl verin bana.