Yardım

joaqin444

Kayıtlı Üye
2 gün önce gece vakti bir an beni duyan tüm varlıklar bana yardım etsin dedim ama sadece bu sözü söyledim başka hiçbir davet işi kullanmadım korktuğumdan ve o gün rüyamda cinlerle kavga ettim ilk başta yanıma geliyordular ama sinirlenip bana saldırıyordular görüntü yoktu enerjisel şekilde saldırıyordular bende kibrit çıkarıp yakarım sizi diyordum kaçıyordular 2 gündür gece 3 te bir anda uyanıyorum ve uyuyorum bilinçaltı olabilir mi bilen kişiler yeşillendirsin lütfen

Eğlenceye gelmişler sadece.
Varlıklar neden size yardım etsin siz onlara bir şey vermeden.
Pozitif varlıklar her isteyene yardım etmez, prensipleri var. Negatif olanlarda ise parada anlaşırsak neden olmasındır 🤩

Eğlenceye gelmişler sadece.
Varlıklar neden size yardım etsin siz onlara bir şey vermeden.
Pozitif varlıklar her isteyene yardım etmez, prensipleri var. Negatif olanlarda ise parada anlaşırsak neden olmasındır 🤩
evet haklısın ama bir söz ile gelmelerine şaşırdım ve negatif varlıklardı bence de ama aradıkları eğlenceyi bende bulamadılar sanırım yakıcam diyince her neyse cevabın için teşekkür ederim

Merhaba, konuya odaklı stres, korku veya kaygı rüyalarınızı şekillendirebilir. Dua, egzersiz veya benzeri şeylere yönelirsen stres ve kaygın azalabilir. Bu da rüyalarına olumlu yansıyabilir.

Geri