Şöyle ki epilepsi nöbetlerim kesinlikle testlerde çıkmıyor testler temiz , ilaç kullanıyorum şimdi başka elden gelen bişey olmuyor. Ümmü sıbyan konusunda çalışma yapmak isteyenler çok para istedi öğrenciyim haliyle yapamadım. Ek olarak psikolojik ilaçlar da kullanıyorum.Çok geçmiş olsun, eminim çok zordur. Ben de bu sürecin nasıl bu noktaya geldiğini merak ettim. Yani herhangi bir tedavi süreci geçirdiniz mi? İşe yaradı mı, yoksa tesiri olmadı mı, doktorlar ne dedi vs.
Bebeklikten beri cin musallatı durumum var yani.özür dilerim, soru olacak ama rica etsem söyleyebilir misiniz, bu durumunuz nedir? yani tam olarak ümmü ney? nedir o?
Teşekkürler deneyeceğimBu video listesini günde 1 kere olarak bir hafta boyunca serbest şekilde dinlemeni tavsiye ederim.
Şöyle ki epilepsi nöbetlerim kesinlikle testlerde çıkmıyor testler temiz , ilaç kullanıyorum şimdi başka elden gelen bişey olmuyor. Ümmü sıbyan konusunda çalışma yapmak isteyenler çok para istedi öğrenciyim haliyle yapamadım. Ek olarak psikolojik ilaçlar da kullanıyorum.
Evet uzman psikologlar eşliğinde 2-3 yıldır tedavi görüyorumÇok geçmiş olsun öncelikle. Bir uzman psikoloğa göründünüz mü? Önce psikiyatriste gidip ilaç mı kullanmaya başladınız? Olması gereken bir terapi görüp ilaç kullanmaktır. Çünkü terapiyle kendi kendinize sorunlarınızın üstesinden gelirken ilaç tedavisiyle genellikle ilaca bağımlılık görülür. Naçizane tavsiyem BDT uygulayan bir psikologla çalışmanız olabilir![]()