kunnikfunnik
Kayıtlı Üye
Sormak istediğim konu şu arkadaşlar ; cinler rüyalarımıza yön verebilir mi, onları anlamamız için rüyalarımıza anlamlar gönderebilirler mi?
Sormak istediğim konu şu arkadaşlar ; cinler rüyalarımıza yön verebilir mi, onları anlamamız için rüyalarımıza anlamlar gönderebilirler mi?
Kabalaşmadan yanıt yazabilirdiniz. Türkçe'yi yeni öğreniyorsanız şayet, sayısız konu açtığınız gibi, yönetime özelden yaptıkları uyarıları için, yanıt verebilirdiniz. Gerekçenizi belirttiğinizde size anlayışsız olacak kimse yoktu karşınızda. Ama hiç umursamadan, tabiri yerindeyse oralı olmadan, bir açıklama gereği bile duymadan, bildiğinizi okudunuz. Burada her imla yanlışı dolu mesaj, elimizden geldiğince düzeltiliyor, mesajı yazan kişinin ayırdığı vakitten, kat be kat zaman harcanıyor.Tüm zamanımızı buna harcamamızı mı bekliyorsunuz? Siz bize açıklama gereği duymazken ve hatta hakarete varan cümleler kurarken bile size açıklama yapıyorsak....Haddinizi aşmamanız ve yönetimde olan, sizi uyarmakla mükellef olan moderatöre, bu şekilde konuşmamanız gerekirdi. Sıkıldıysanız, kimse kimseyi zorla alıkoymuyor bu forumda.turkçeyi yeni oğreniyorum bu kadarda insanın uzerine gelinmez hakareti aştı artık yapılanlar bu kadarmı anlayışsızsınız herneyse bende sıkıldım zaten anlayıştan uzak insanlardan hata insanlar içindir umarım beni rahatsızlık görenler benim durumumdan beter olurlar .