ebru83
Kayıtlı Üye
Benim sorunum, bana on sene önce büyü yapilmis. Bu büyü beni cildirtmak, islerimin ters gitmesi, evlilik yapildiginda yürümemesi icin yapilmis. Ben hep süpheleniyordum, cok hircin ve insanlara karsi cok sinirliydim. Bir süre öncesine kadar tüm insanlardan uzaklasmis ve kimseyi tam olarak yakinima birakmiyordum. Tam olarak bu durumu nasil anlatsam bilmiyorum. Annemden bile nefret etmeye baslamistim. Her dediyi bana ters geliyordu. Büyük kücük dinlemeden azarliyor bagiriyordum. Sinir krizleri gecirdigim oluyordu. Bu büyü suan bozulmaya calisiliyor. Suan kendimi biraz daha iyi hissetmeye basliyorum. En acisi bir sene önce evlendim ve suan bosanmak üzereyim. Büyü icin kayinvalidem Türkiyeden bir hocadan yardim aliyor. Bu hoca 41 gün benim ve esimin kiyafeti üzerine okuyormus. Tam olarak bilmiyorum nasil yaptigini. Benim anlamdigim hoca okumaya basladigindan berri esim benden dahada sogudu. Iki aydir ailesinin yaninda kaliyor basta yinede yanima geliyordu. Suan hic aramiyor bile, zaten arasa hep tartisiyoruz bu benden kaynaklaniyor. Sizce okunuldugu icinmi uzaklasti tam olarak benden?