yardım lütfenn

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gulum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
git kapısına dayan çık git de yada sitede bi sürü dua var isteklerin olması için evden çıkmasını dile olsun

sanırım senınde komsundan rahatsızlıgın var benım gıbı hersabah 7 de uyandıyor:) dengesız kadın neyse yapack bısı yok bıldgm kadaryla baktın sınır edıyo ya havle vell kuvvet cek
not :aslında böyle bı uygulama varsa cok ıyı olur tasınsın gıtsın evınden dıye

sanırım senınde komsundan rahatsızlıgın var benım gıbı hersabah 7 de uyandıyor:) dengesız kadın neyse yapack bısı yok bıldgm kadaryla baktın sınır edıyo ya havle vell kuvvet cek
not :aslında böyle bı uygulama varsa cok ıyı olur tasınsın gıtsın evınden dıye
evt canım üst katımda oturuyo ve bana yapmadığı kalmadı.

kişiyi kendi evinden taşındırmak istiyorsanız kırık kilit otunu kaynatın kaynatırken hud suresi 81. ayeti yaz ve 444 defa oku içine at( yazıyı kızmızı rekle bir kalamle yaz) sınra süz parcaları toprağa göz suyunu o kişin kapısının öüne dök

bende bikeresinde 4444 salatı tefriciye var onu okuştum.2 yıl ne çektim ünv.sınavına hazırlanamıyodum gürültüden.aynen yine sizde ki gibi kişilerin kendi eviydi.kötü dua etmekde istemedim burdan daha mutlu olacağı bi yere taşınsınlar inşallah dedim:) 1 yıl sonra baktım taşınıyolar.:D umarım sizinde dileğiniz gerçekleşir sizi çok ii anlıyorum çünkü..

Ev alma komşu al demişler,çok doğru.Hakikaten böyle durumlar çok rahatsızlık verici.Polis çağırırsın olmaz,uyarırsın anlamaz.Aslında çok fena şeyler geliyor insanın aklına..Ne bileyim bir pitbull mu almalı,eve özel haşarat kalkanı büyüsü yapıp diyer eve türlü haşerat mı dökmeli,gece yatarken camlarının önüne her gece belli bir çınlama yayan birşey mi koymalı (titreşim belli bir süre sonra işkenceye döner),ne yapmalı bilmiyorum ki :) Şaka bir yana yukarıda özel bir uygulama verilmiş o daha zahmetsiz ve kolay gibi görünüyor.Allah yardımcınız olsun umarım en yakın zamanda halledersiniz bu tatsız meseleyi.

:smash:Son noktayı koyuyorum. Onların olmadık zamanlarda kapı kilitleriyle oynayın bu mahallede hırsız var diyin belki ıyda cin var ruh var diyip kaçırın :D:D:D

kişiyi kendi evinden taşındırmak istiyorsanız kırık kilit otunu kaynatın kaynatırken hud suresi 81. ayeti yaz ve 444 defa oku içine at( yazıyı kızmızı rekle bir kalamle yaz) sınra süz parcaları toprağa göz suyunu o kişin kapısının öüne dök

göz suyu ne ? anlamadım süzdükten sonra topraga dökünce kapıya ne dökücez?

birde bunu eğer ben kendim taşınmak istiyorsam kendi evime yapsam olur mu?
Çünkü apartmanda bir kaç daire bu şekilde en iyisi benim taşınmam :) üst ve alt komşumdan dolayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri