"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardım edin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AronArcher

Banlı Kullanıcı
Arkadaşlar evdeki yatılı misafirimi çoğunuz biliyor.Cadılık hakındaki kaynakları topladım.E-booklar,kitaplar,internet siteleri vs.Misafirimiz bundan şüphelenmeye başlamış.İnternet geçmişinden bu siteyi başka siteleri ve e-bookları gördü kitapları bulamamış.Bana iğneleyici konuşmalar falan yapıyor.Arkadaşlarına ve arkadaşlarıma söylememeye çalışıyor ikide bir laf sokuyor.Nasıl unuturabilirim?

Zaten kavga ettim daha 3 gün önce 20 gün sonra gideceği ile ilgili blöf söyledi umarım doğru söylüyordur.Kalacak yer ayarlayacağını söyledi ama şahsen inanmıyorum.Umarım gider gitmesi için dua ederseniz sevinirim :)

Artık dayanamıcam, ben gelip kovcam o misafiri
Ben burdan sinir oldum, sen ordan nasıl dayanıyorsun bilemedim :S

Gel kov ben kova kova hal oldum en sonunda uykusunda etrafında ateş yakıp tütsülerle mal mal sözler söyleyip kaçırmayı düşünüyorum :D

Bir varlığa sahip olduğunuzu ve onun arkadaşını uyardığını konuşur ve bu sırrı açıklarsa birine iyi şeyler olmayacağını söyleyin :D Uyarı olarakta gece o görmeden gizliden birşeylerini kesin elbise vs gibi :D Kötü örnek olmadım inşallah :D Daha iyi bi fikri olan varsa söylesin.Bu tipler tatlılıktan anlamaz .

Tehditkar ve rahatsız edici bir vatandaş sizin bu misafir.. O tipler korkunla beslenen yaratık gibidirler, korkma, rahatsızlığınızı dile getirin, bulabilirseniz sizde onun açığını bulun, bilgisayarınızdaki kendinize ait şeyleri şifreleyin ve daima pc geçmişini temizleyin.. Hatta pc ye de şifre koyunki, ev sahibi kim hatırlasın.. Ayrıca imalarını falan takmayın, istediğine istediğini söylesin, söylediğini ispatlamak zorunda.. Birde ayakkabılarına tuz serpin :D Ama gitmesini niyet ederek yapın bunu, farkedersede daha dur sana neler yaparım gibisine sizde ona ima yaparsınız :D

Bence hiç düşünme Aja nın dediğini yap bakgın iyilikte anlamıyor böyle yap hatta zor tutuyorum zat-ı varlığı seni koruyamıyorum beni gerdiğin için hayatıma burnunu soktuğun için sana zarar verecek de :) zaten böyle deyince bilinçaltı bunu alacak kurup kurup korkacak :)))))

Hocam neyini gönderemiyorsun hem senin evinde havadan yaşayıp hemde o şekilde rahatsız edici tavırlar takınıyorsa tut kolundan at dışarı defol git nerde kalırsan kal deyip

Konuyu belki bilmediğimden saçma yorum olabilir ama misafirin gitmemesi nedir? Ailenizin geleceğini söyleyin, ya en kötü anahtarları değiştirip dışarıda yemeğe çağırıp anlatın durumu:)

yastıga ine batırıp yallah 3 kere demenız işe yarar.Unutturma konusuna gelince hipnoz yapabılıyosanuz o anca başka seceneğiniz yok :).

En sevmediğim insan tipi. Başkasının hayatına sanki kendi hayatıymış gibi karışırlar. En iyisi sen bu misafiri al otur ciddi ciddi konuş. Ama konuşurken sinirlenme, sakin ol. Ama baktın vazgeçtiği yok, önceki yorumlarda söylenenleri yap. Korkut kaçır. Hem azıcık eğlenirsin de...

Sanırım olay sizin biraz pasif kalmanızdan ötürü bu şekilde devam ediyor. Hele ki korktuğunuz veya çekindiğiniz bir şey/olay varsa ve bunu misafiriniz farkettiyse, çıkarları için kullanması muhtemeldir.
Ne yaparsanız yapın korkularınızı hissettirmeye ve belli etmeye devam ettikçe istediğiniz sonucu almanız zor. Korkularınızı gizleyin demiyorum; onlarla yüzleşin diyorum.
Biraz cengaverlik işi çözecektir sanırım. :)

bi önceki konuda yazdım git kasaba koyun veya inek kanı al onu bir deriye falan yaz duvarına yaz bişiler saçmala simgeler şekiller cinleri çağırırım de..

İki adam tut parayla bir gece vakti eve dalsınlar satırlarsa kağıyı fln parçalasınlar ama yüzleri maskeli olsun sonra desinler ki bundan sonra hep gelicez nihaha diye bir gülüş atsınlar.

Arkadaşın için düşünebildiğimiz son çare bu :D

Bi süredir foruma girmedim,bu size gitsin diye dualar verdiğimiz misafirmi?Sizi başka üyeyle karıştırmıyorsam doğru hatırlıyorum.Halâ sizde mi?
Hem evinizde kalıp hem de sizin sinirlerinizi alt üst etmesi....Sizde Hz.Eyüp sabrı var sanırım.
Açıkça söyleyin gitmesi gerektiğini.Zira misafiriniz hassas biri olsa hem böylesine çullanmaz hem de çöreklendiği yerde birde sizi iğnelemezdi.Bu ne yüzsüzlüktür.Dinsizin hakkından imansız gelir derler.Böyle bi karaktere herşeyi yüzüne vurmaktan başka yol yok.

Bu forumda bazen ciddi konular kapatılıyor, bu konu neden bukadar ciddiye alınıp yorumlanıyor anlayamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri