"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardım edersenız sevınırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GodIsDead

Kayıtlı Üye
Selamlar. Benım ıcın cok onemlı olan bı konuda yardımınızı ıstıyorum. Kız arkadasımla 3 yıllık bırlıktelıyiz benden oncekı ılıskısı cok kısa surmus ama cocuk hala rahatsız edıyor mesajlar tehtıdler vs. yasadıgımız sehırde degıl bu yuzden ıcabına bakamıyorum. Ne laftan anlıyor ne de baska bırseyden artık ne huzurumuz kaldı ne de baska bırsey kac kere hat degıstık bılmıyorum.. Sadece unutsun ıstıyorum rahatsız etmesın bu konuda buyu vs yardımlarınız olursa sevınırım tesekkurler

Direk büyü kullanmak yerine kişi hakkında şikayette bulunmanız bana göre daha doğrudur. Önce yasal yoldan hakkınızı arayın, başka çözüm bulamadığınızda bu yola başvurun. Bu benim önerim karar size ait :)

Yardımcı olmak isterdim ama büyü konularıyla ilgilenmiyorum. Diğer arkadaşların cevaplarını beklemelisiniz. İyi Forumlar :)

Sen büyü yap... :)

Büyü özgür iradenin kullanımından öte bir şey değildir... Simya gibi büyü de sadece kendinde var olan gücü yönlendirmektir. O nedenle zihnini boşaltıp sadece artık onun sizi rahatsız etmediğini düşün. Bunu dingin bir zihinle kendi varlığınla iste.Sevginiz güçlüyse madem, sevginizi kimsenin engelleyemeyeceğini ve isteseler de sizi rahatsız edemeyeceğini düşün. Çünkü anlaşılan sorun biraz da sende, huzursuzsun.Huzursuzluk huzursuzluk getirir. Huzurlu olursan bu senin kontrol edemediğin şeyleri de değiştirir. Sadece bunu iste, gerçekleşecektir...Bu güne kadar gerçek anlamda "iste"memişsin, çünkü istemek nedir bilmiyorsun...

Sn Godisdead,
Siz onu önemsediğiniz sürece o da sizi önemseyecektir. hayatınızdan çıkmasını diliyorsanız önce onu hayatınızdan çıkarmanız gerekmektedir. Manası onu düşünmeyecek, var olduğunu unutacaksınız. Onu zihninizde sıradanlaştırıp,önemsizleştireceksiniz.
Yazınızdan anladığım, 3 senelik bir birlikteliğiniz var ve bu kişi ile ilişki en erken 3 sene önce bitmiş fakat bitmemiş devam ediyor, halkaya ayrıca siz eklenmişsiniz, ilişki genişlemiş. İlişkiden kastettiğim çıkmak değil, yanlış anlaşılmasın. Size yazarak ben de bir ilişki başlatıyorum şu anda, siz bana cevap yazarsanız ilişkimiz sürer, yazmazsanız ilişki olmaz, mantık bu.

Telefon tacizlerinde hat değiştirmek çözüm değil ise ismi rehberden sildirirsiniz, ortak bir tanıdık yoksa bulamaz. Ortak tanıdık varsa ve bu sorunlara rağmen numaranızı veriyorsa o ortak tanıdığı arkadaşlarınız arasından çıkarın. Hiç tereddüt etmeden hem de. Yasal olarak :Savcılık değişmedi ise eskiden ilkinde uyarı ikincisinde 6 ay veriyordu o da paraya dönüştürülüyordu, ama bunu kesin bilmiyorum bir ara rastgele arayan bir telefon tacizine karşı önlem niyetlendiğimde bu şekilde olacakları anlatmışlardı. Fakat 6 ay kadar iş telefonumu kullanıp sonra esas telefonuma geçtiğimde artık o tacizci kişi yoktu, aramadı hiç.

Haklısınız aslında hepınız herseyı denıyorum dusunmemeyı yazmamayı vs. 3 senedır gelen mesajları okumadan sılıyoruz nerdeyse ve hala gelmeye devam edıyor sıkıldk bu durumdan onun ıcın yardım talep ettım tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri