Sn Godisdead,
Siz onu önemsediğiniz sürece o da sizi önemseyecektir. hayatınızdan çıkmasını diliyorsanız önce onu hayatınızdan çıkarmanız gerekmektedir. Manası onu düşünmeyecek, var olduğunu unutacaksınız. Onu zihninizde sıradanlaştırıp,önemsizleştireceksiniz.
Yazınızdan anladığım, 3 senelik bir birlikteliğiniz var ve bu kişi ile ilişki en erken 3 sene önce bitmiş fakat bitmemiş devam ediyor, halkaya ayrıca siz eklenmişsiniz, ilişki genişlemiş. İlişkiden kastettiğim çıkmak değil, yanlış anlaşılmasın. Size yazarak ben de bir ilişki başlatıyorum şu anda, siz bana cevap yazarsanız ilişkimiz sürer, yazmazsanız ilişki olmaz, mantık bu.
Telefon tacizlerinde hat değiştirmek çözüm değil ise ismi rehberden sildirirsiniz, ortak bir tanıdık yoksa bulamaz. Ortak tanıdık varsa ve bu sorunlara rağmen numaranızı veriyorsa o ortak tanıdığı arkadaşlarınız arasından çıkarın. Hiç tereddüt etmeden hem de. Yasal olarak :Savcılık değişmedi ise eskiden ilkinde uyarı ikincisinde 6 ay veriyordu o da paraya dönüştürülüyordu, ama bunu kesin bilmiyorum bir ara rastgele arayan bir telefon tacizine karşı önlem niyetlendiğimde bu şekilde olacakları anlatmışlardı. Fakat 6 ay kadar iş telefonumu kullanıp sonra esas telefonuma geçtiğimde artık o tacizci kişi yoktu, aramadı hiç.