"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardım Edermisiniz Dinsel

Anastasia Soare

Moderator
Arkadaşlar sırtımda çizikler varda bu neden olabilir. Günlük çok dua ediyorum. Alemler ve Kalp gözü için. Neden olabilir ki? Üzerimde mührü Süleyman da var cinleri etraftan ifritleri uzaklaştırmak içinde çok dua ve zikir çekiyorum neden olabilir

Yemek yaparken parmağınızı kesersiniz de hissetmessiniz taki o tuzu atana dek, yada limonu sıkınca anlarsınız ya.Belki farklı bir şekil de olmuştur.Bunun doğaüstü fenomen olduğunu varsayarsak eğer buna yorum veremiyeceğim çok çok aşıyor.Biraz zaman verin kendinize bu konu da bakarsınız mesaj alırsınız.Bir yer de okumuştum hipnoz altın da olan bir kişiye ki tenine buz dokundurup kor olduğunu söylemişler kor değmiş gibi dokunulan yer tepkime vermiş.Burda bilinçaltı devreye giriyor muazzam yer.Bir de şu yönüyle bakmaya çalışın mesela çalışmalar da bunu yaptığınız da bu beklenti akışın da bir süreç olacak diye, gizli önyargı tohumumu.Esenle kalın.

Geri