"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yardım edermisiniz allah rızası için -.-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neden korkutmak istiyorsun?
sana karsi saygili olduktan sonra zaten kötü bisey yapmazlar..

Neden insanların senden korkmasını istediğini anlayamadım.Eğer senden korkmalarını istiyorsan davranışlarınla senden korkmalarını sağlayabilirsin.Sana bu duayı öneririm.İnsanların senden korkması için değil ama istemediğin kişileri senden uzak tutar.Sen onlardan uzak durursan ve araya mesafe koyarsan zaten seninle bir süre sonra konuşmazlar.Yine de umarım bu dua yardımcı olur.

Tebbet yeda ebiy lehebiv ve tebb .........................
Anlamı: Ebû Leheb'in elleri kurusun. Zaten kurudu.
Noktalı alana o kişinin ismini söyleyin içten bir şekilde.Sayısı önemli değildir tekrar edilir sürekli. Lakin sevdiklerinizin yanında veya sevdiklerinize söylemeyiniz.

Birinin gücü ve varlığı karşısında zayıf kalmamak için El-Müzill

Bence sizin durumunuza bu da uygun :)

El Muktedir – 744 : Gücü her şeye yeten, yarattıkları üzerinde istediğini yapmaya gücü yeten demektir.

ESMA-ÜL HÜSNA v ANLAMLARI - "Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Bulabildigim kadarı ile.. sizin durumunuzun ne demek oldugunu bilirim ancak bu durumdan bu tur yontemlerle kurtulmus biri olarak, cevremde bu tur olaylara izin vermeyecek kadar anlayışlıyımdır. :)

Tanrı yanınızda olsun..

Hepinize teşekkürler allah razı olsun :):)
Gümüş yüzük içerisine EL KABİD VE EL BASİT ismi şeriflerini nakşedilirse, aynı zamanda bu isimlerle 4'lü vefk çizilip üzerinizde taşırsanız size gören kem gözler, plan kuran plancılar düşmanlar sizden korkar, zarar veremez kötü düşünceleri kendilerini bulur biiznillah..

Bu dikkatimi çekti tavsiye eder misiniz peki?

Eğer sen bu olayda haklıysan ve suçsuzsan onların senden değil Allah'tan korkmaları lazım, kul hakkı yemekten korkmaları lazım. Ama senin de bi hatan varsa bu hatayı telafi etmeye çalışmak en iyisi konuşarak halledebilirsin.

Hepinize teşekkürler allah razı olsun :):)
Gümüş yüzük içerisine EL KABİD VE EL BASİT ismi şeriflerini nakşedilirse, aynı zamanda bu isimlerle 4'lü vefk çizilip üzerinizde taşırsanız size gören kem gözler, plan kuran plancılar düşmanlar sizden korkar, zarar veremez kötü düşünceleri kendilerini bulur biiznillah..

Bu dikkatimi çekti tavsiye eder misiniz peki?

Açıkcası ben o dediginizi hiç denemedim benim denediklerim mesela 70er kez [FONT=&quot]Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kadîr okuduktan sonra Allah'tan yardımını dilerim ve o da benim yardım etmesini istedigim kişilerin hep yanında olur bunu 10larca kez tecrube ettim (muradları ne ise o gercekleşti) gerçekten etkili.. Ayrıca koyu mavi giysiler, ve Muktedir ismi ile birilerinin size bulasamamasını, bulasırsalarda acayip bi şekilde g*t etmenizi saglar bunuda tecrube ettim :D[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri